Már teszt alatt a globális MIUI 15 és Xiaomi 14 sorozat

3184
- Hirdetés -
()

A Xiaomi 14 sorozat megjelenése már 100% biztos, a kínai bemutatás dátuma is már jól behatárolható. Eddig még csak a kínai verzióról röppentek fel hírek, de most végre a globális és az Európába szánt verziókról is lehullt a lepel.

Már teszt alatt a MIUI 15 a globális Xiaomi 14 sorozat

A Xiaomi 14 sorozat kínai bemutatóját a double11 avagy november 11. elé datálják a Qualcomm bemutatója után. Szóval a hónap első hetében még nem biztos, de a másodikban már több mint valószínű, hogy meg fognak jelenni a telefonok. Ezzel egy időben kerül bemutatásra a MIUI 15 rendszer is, Android 14 alapon. A kínai MIUI 15 már rég tesztelés alatt áll, belső Alpha és béta romok már napvilágot láttak. De most megjelent a MI kódban az EEA romok is, MIUI-V15.0.0.1.UNCEUXM és MIUI-V15.0.0.1.UNBEUXM néven.

Már teszt alatt a MIUI 15 a globális Xiaomi 14 sorozatA Xiaomi 14 sorozat két különböző modellben lesz kapható. Az első a Xiaomi 14 “houji” kódnévvel, a másik pedig a “shennong” néven ismert Xiaomi 14 Pro. Ez a két modell különböző felhasználói igényeket elégít ki, és nagy teljesítményt ígér. Mind két telefon, a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzort tartalmazza. Kiváló teljesítménnyel rendelkezik, hogy az felhasználók számára gyorsabb és hatékonyabb élményt nyújtson.

A GeekBench listában megjelent a Snapdragon 8 Gen 3 processzor, 1+5+2 magos felépítést alkalmaz, amely egy 3.19 GHz-es ultranagy magból és öt 2.96-os magból áll, plus 2 mag, amelyek 2.27 GHz-en futnak. A processzor az 5.4.1-es verzióban 1596 pontos egymagos, 5977 pontos többmagos pontszámot ért el.

Te melyiket várod jobban? A Xiaomi 14 telefonokat, a MIUI 15 frissítést Android 14 alapon? Írd meg kommentben!

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -