- Hirdetés -
()

A Xiaomi SU7 éppen csak elstartolt, de már problémák adódtak vele, de szerencsére nem szerkezeti, vagy technológiai, csak esztétikai. Kopik és foltosodik a Xiaomi SU7 ülése! De a lényegen mit sem változtat, egy prémium járműtől nem ezt várná az ember.

Kopik és foltosodik a Xiaomi SU7 ülése, de a cég megmagyarázta

Kínában a Xiaomi SU7 megrendelhető több féle változatban, amit hamarosan elkezdenek kiszállítani. De addig az autók már a Xiaomi szalonokban és üzletekben kipróbálhatók, tesztvezetésre is elvihetők. Viszont a tesztautókkal némi probléma merült fel, amit szóvá is tettek a rajongók Weibo oldalukon.

Kopik és foltosodik a Xiaomi SU7 ülése, de a cég megmagyarázta

A tesztautók ülése kopik és foltosodik, ami egy kicsit visszaveti a belevetett bizalmat. De azt azért magam is leszögezném, hogy egy tesztjárgánynál, ahova mindenki úgy ül be, ahogy, nem is csodálom. Aki saját részre vesz ilyen autót, az biztos jobban vigyáz rá és a Xiaomi is kiadott egy közleményt erre reagálva.

A Xiaomi Motors válasza

A jelenlegi, a várakozásokat jóval meghaladó tesztvezetési csúcsforgalom mellett sok üzletet közel 10.000-en látogattak el egyetlen nap alatt. Nem tudjuk megerősíteni, hogy kemény tárgyak megkarcolták-e az ülésbőrt, vagy a helytelen kezelés okozott-e felületi sérülést az ilyen nagy intenzitású és gyakori próbautak során. Másrészt az utasok száma és az egyes tesztvezetések intenzitása messze meghaladja a normál használati forgatókönyveket. Tovább fejlesztjük üzleteink szolgáltatási képességeit, és javítjuk a tesztvezetési tisztítási és karbantartási garanciákat.

Ennél is fontosabb, hogy a Xiaomi SU7 ülésre teljes járműgarancia jár (a konkrét garanciális tartalommal kapcsolatban lásd a felhasználói kézikönyv minőségbiztosítási szolgáltatás fejezetét), ezért megnyugodhat. – kínai fordítás

Kopik és foltosodik a Xiaomi SU7 ülése, de a cég megmagyarázta

A Xiaomi SU7 három modellje alapfelszereltségként környezetbarát kompozitbőr ülésekkel van felszerelve, a Nappa bőrülések pedig opcionálisak. Ha azonban április 30. előtt rendelik meg a Xiaomi SU7-et, azt korlátozott ideig ingyenesen frissítik Nappa bőrülésekre.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -