Jön a Redmi Note 10 sorozat, megkapta a kínai/európai tanúsítványokat

3237
- Hirdetés -

Fél éve már nem jelent meg új Redmi Note telefon, így hát épp itt az ideje a beújításnak! Szerencsére nincs előttünk titok, Kínából mindig kapjuk a friss infókat, amit azonnal meg is osztunk veletek!
Redmi Note 10 telefonból két verzió is napvilágot látott a 3C hatóságtól, az egyik biztos egy új verzió lesz, de a másikról azt rebesgetik, hogy a nem rég bemutatott Xiaomi Mi 10T Lite kínai változata lesz. Így sima Redmi Note 10 és Redmi Note 10 Pro nevekkel találkozhatunk.

Majd megjött az EGK tanúsítvány is, melyben ugyan az a két modell szerepel, ami annyit jelent, hogy a Redmi Note 10 sorozat globálisan is meg fog jelenni!

 

Majd kezdtek kiszivárogni a kémfotók a telefonról, amiből kiderült, hogy 8 GB memóriával is fog rendelkezni, Android 10 alapú MIUI 12 és 48 MP fő kamerát fog kapni. Na meg ne is beszéljünk arról a hatalmas szelfi kamera lyukról a bal felső sarokban. A 3C tanúsítványból még az is kiderült, hogy 22.5 W és 33 W vezetékes gyorstöltést is megkapja, mint a Mi 10T Lite.

Ééééés itt a Redmi Note 10! Legalább is a sima, a pro persze pont úgy fog kinézni, mint a Mi 10T Lite.

Lu Weibing, a Redmi vezére 3 napja, minden reggel ezeket a képeket posztolta, mellyel arra utal, hogy hamarosan 2 Redmi telefont fog bemutatni a közeljövőben, de még az is lehet, hogy jövőhéten.

De ez még nem minden, valószínűleg jön egy harmadik is, amit már eddig is pletyiztünk, a Redmi K30S, ami mint tudjuk, a Xiaomi Mi 10T telefon lesz átnevezve…

Amint többet tudunk, azonnal jövünk a részletekkel itt cikkben, vagy Facebook oldalunkon!

- Hirdetés -