KezdőlapHírekJön a POCO M3 november 24-én! Na? Mit neveznek át megint?

Jön a POCO M3 november 24-én! Na? Mit neveznek át megint?

Tegnap az indiai Poco sejtelmes képet posztolt Twitteren, melyen egy új POCO telefon típusát letakarva forgatták fel a kedélyeket.
A rajongók azonnal nekiláttak a tippelésnek, hogy mi következhet, F, X vagy M széria folytatódik e. De a válaszra nem kellett sokat várni, a POCO órákkal később ki is rakta az új telefon plakátját.

Kiderült, hogy az M sorozat folytatódik POCO M3 néven, csak a tulajdonságokból nem derült ki még semmi. Bár tudjuk, hogy a POCO is képes szinte minden kulcsfontosságú tulajdonságok megszellőztet a bemutató előtt, szóval november 24-ig sok minden ki fog derüli róla.

Ezzel egy időben a Xiaomi magyarországi kirendeltsége is kiküldte a partnereknek a hivatalos magyar plakátot, amiről már számolás nélkül is megtudtuk, hogy délután 13:00-kor nézhetjük élőben, négy online felületen.

Na de mint tudjuk, előszeretettel neveznek át telefonokat, oda-vissza, és elég erős tippünk van arra, hogy most mit kapunk meg POCO márka alatt. Ugye olvastátok, hogy hamarosan folytatódik Kínában a Redmi Note sorozat, csak még azt nem tudta senki megjósolni pontosan, hogy Redmi Note 9T/Pro/5G vagy Redmi Note 10 lesz e az új telefonok neve. De mára több forrás is úgy véli, hogy a megjelenő Redmi Note kínai telefont fogják az indiai és globális piacon bemutatni, mint POCO.

Egyesek úgy vélik, hogy a Redmi Note 10 alacsonyabb, 4G képes verzióját láthatjuk majd, ami Qualcomm Snapdragon 662 processzort tartalmazhat, ám ez kis visszaesés lehet a Redmi Note 8 SD665 SoC-hoz képest, így ára meglehetősen alacsony lesz. Emellé 4 GB memória és 64 GB háttértár tartozhat, 6.53″ IPS LCD képernyő, 8 MP szelfi kamera és 48 MP hátsó fő kamera. Viszont akkumulátora 6.000 mAh lehet, ami azért már elég bármire IS, Android 10 alapú MIUI 12 szoftverrel. Várjuk a további fejleményeket!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek