KezdőlapHírekJön a MIUI 12 a Redmi Note 5 és Pro telefonokra!

Jön a MIUI 12 a Redmi Note 5 és Pro telefonokra!

A Redmi Note 5 sorozat is egy kicsit bekavart az országok közötti átnevezések miatt, Kínában, Indiában és Európában is más nekevek jelentek meg, de szerencsére nekünk csak a globál telefonokkal kell foglalkoznunk, a többi verzió nem igen jutott el hozzánk.
A Redmi Note 5 és Pro telefonok a maguk idejében talán a legelterjedtebb és legtámogatottabb telefon volt szerte a világon, hisz két Android frissítést is megért és eddig egy MIUI verzió váltást. Anno még Android 7.1 Nougat rendszerrel kaptuk, amit később követte az Android 8.1 Oreo és a MIUI 11 hozta el nekünk az Android 9.0 Pie rendszert.

A tegnapi nap folyamán került nyilvánosságra, hogy a zárt béta stabil tesztelése megkezdődött, aki szerepel a tesztelők között, az OTA frissítéssel megkapta a MIUI 12 frissítést, de Android alap változatlan maradt.

Változások:

[Rendszer]
Optimalizálva: A teljes képernyős mozdulatokat most figyelmen kívül hagyja a Képernyőzár riasztás oldalán
[Rendszeranimációk]
Optimalizálva: Animációk a kiválasztott jelenetekben
[Irányító központ]
Új: Csúsztassa lefelé a bal felső sarokból az Értesítési terület megnyitásához, a jobb felső sarokból pedig a Vezérlőközpont megnyitásához
Optimalizálva: A vezérlőközpont, a bejövő híváskor le van zárva
[Állapotsor, Értesítési sáv]
Javítva: Sötét módban az értesítési sáv nem volt megfelelően megjelenítve

A béta teszt után fog csak nyilvánosan kikerülni a frissítés mindenki számára, addig is legyetek türelemmel! Ennek időpontja jelenleg nem ismert!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek