web analytics
KezdőlapHírekiPhone 13 Pro Max csúnyán lenyomta a Xiaomi 12 Pro-t

iPhone 13 Pro Max csúnyán lenyomta a Xiaomi 12 Pro-t

A Xiaomi 12 Pro telefonról hihetnénk, hogy azért Pro, mert mindenben jobb, mint az elődök. Bár az lehet, hogy saját házon belül a legjobb, de sajnos a konkurenciától igen csak elmarad és nem csak az új felhozatallal szemben. Az Apple iPhone 13 Pro Max egyenesen lealázta.

A minap találtam rá erre az akkumulátor tesztre a YouTube-on, Mrwhosetheboss indiai influenszer vetette össze a telefonokat, melyik milyen SOT időt produkál. A tesztben az alábbi telefonok vesznek részt:

  • Samsung S22 Ultra – 5.000 mAh
  • Samsung S21 Ultra – 5.000 mAh
  • Apple iPhone 13 Pro Max – 4.352 mAh
  • Google Pixel 6 Pro – 5.003 mAh
  • Xiaomi 12 Pro – 4.600 mAh
A teszt alatt megannyi finomságot művel az emberünk, filmezés, játék, böngészés, AOD, YouTube, kamera, stb. Amit egy átlag felhasználó csak csinálhat egész nap, az benne van.

Akkumulátor teszt

Ahogy elkezdtem nézni a videót, elismerően konstatáltam, hogy a Xiaomi alig akar elmozdulni 100%-ról, a Google telefonjával egyetemben. A Samsungok és az iPhone elkezdett merülni, mint a Titanic. Azután a videó felénél kezdett az akkumulátor értékek kiegyenlítődni, de azért még bíztam benne, hogy az valahogy így marad. De nem. A Xiaomi 12 Pro akkumulátora úgy elkezdett esni, mint Mo. GDP-je és ekkor tudatosult bennem is, hogy ezzel bizony problémák lesznek.

Éééééés ennyi. A Xiaomi meghalt, 7 óra 34 perc SOT idővel. A Google telója nem sokkal előtte, 7 óra 6 perc SOT idővel bukott ki. A Sansungok derekasan kitartottak, hisz a legnagyobb akkumulátorral azok rendelkeztek. De a legnagyobb meglepetést, a legkisebb aksival az iPhone 13 Pro Max okozta. 10 óra 27 perc SOT idővel csúnyán lealázta a Xiaomi csúcstelefonját.

A kapacitás nem minden egy telefonban, az szoftver a leglényegesebb, mennyire energiabarát és mennyire van optimalizálva az adott készülékhez. A MIUI 13 most még csak gyerekcipőben jár, ha takaródzhatok ezzel, mint Xiaomi fan, de hogy az iOS ilyen jól van megírva, az tagadhatatlan!!!

Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Legújabb cikkek