KezdőlapHírek"A gatya az gatya" (Esőember), de ez Xiaomi gatya ám!

“A gatya az gatya” (Esőember), de ez Xiaomi gatya ám!

Lassan itt a nyár, jönnek a melegek, forró napsütés és izzadság… ha izzadság, akkor tapadó ruha. Nagyon fontos az ilyen napokon olyan alsóneműt hordani, ami felszívja az izzadságot és elég gyorsan szárad ki, hogy azt ne érezzék a környezetünkben.

A héten jelent meg a Xiaomi egyik legnagyobb partere oldalán, Mijia crowdfunding platformon, a Cottonsmith Underwear alsónemű kollekció. Az új Wicking Windows ™ technológiának köszönhetően, az izzadságot nagyon könnyen és gyorsan felszívják és elpárologtatják a ruha külső felületén. Az átlagos ruházathoz képest 40%-val gyorsabban “tünteti” el a nedvességet.

A Cottonsmith Underwear 3 féle csomagban kapható, a férfi csomagokért 99 Yuan-t (15$), míg a női csomagokért 69 Yuan-t (10$) kérnek el. Mind a férfi, mind a női kiviteleknek 4 mérete van, férfi M-XXL, női S-XL és a színválaszték is kielégítő.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img