KezdőlapHírekFöltűnt egy Mi 11 Ultra Android 12-vel

Föltűnt egy Mi 11 Ultra Android 12-vel

Aki tüzetesebben ismeri a Xiaomi telefonokat, azoknak nem kell bemutatni a Mi 11 Ultrát. Ez a készülék a Xiaomi abszolút csúcsa, mind tudásban, mind árban. Ebben a telefonban lényegében minden benne van, amit a Xiaomi ki tudott hozni egy hagyományos okostelefonból. Ezen a készüléken nyilván a legújabb rendszer van, vagyis MIUI 12.5, Android 11 alapokon.

A napokban a Geekbench teszt alkalmazásban föltűnt egy mérési eredmény egy M2102K1G kódjelű készülékről, ez pedig nem más, mint a Mi 11 Ultra globális variánsa, viszont ez önmagában annyira nem furcsa, azonban a tesztelt készüléken a Geekbench alapján a még béta fázisban lévő Android 12 volt.

Korábban is volt már Android béta program, és már egy ideje nem csak a Google Pixel készülékek vesznek részt ebben. Ez a szivárgás valószínűleg azt jelenheti, hogy a Mi 11 Ultra részt fog venni az Android 12 béta programjában, vagyis a tulajdonosok tesztelni tudják majd az új Android verzió béta variánsait.

Az Android 12 első béta verziója március 17-én jelent meg, a legutóbbi pedig június 9-én. A végleges verzió várhatóan valamikor olyan szeptember-október környékén jelenhet meg.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek