web analytics
KezdőlapHírekÉrkezik a Mi Mix 2S kamerájának firmware-frissítése - Mi 8-ra turbózva

Érkezik a Mi Mix 2S kamerájának firmware-frissítése – Mi 8-ra turbózva

Miután a Xiaomi bejelentette legújabb zászlóshajóját, a Mi 8-at május 31-én, a kínai hi-tech óriás megkezdte a kamera képminőségének kiemelését. A gyártó szerint a Mi 8 kamerája minden eddigi Xiaomi modelltől jobban sikerült, még a nemrég bemutatott MIX széria legfrissebb tagját, a Mi MIX 2S-t is felülmúlja. Ezen állításokat igyekeztek tényekkel is alátámasztani, melyhez a manapság már az okostelefonok körében is egyre népszerűbb teszten a DxOMark-on mérették meg  a Mi 8 fotós tudását.

Mivel a Mi 8-nak ugyanaz a kameramodulja, mint a Mi Mix 2S-nek, így magától értetődő, hogy szoftveres algoritmussal utólag is tudnak javítani (illetve inkább felhozni a minőséget a Mi 8 szintjére) a MIX 2S kameráján.
Lei Jun vezérigazgató nemrégiben megerősítette, hogy a Xiaomi Mi MIX 2S hamarosan kamera firmware frissítést kap, aminek köszönhetően a fotók ugyanolyan szépek lesznek (köszönhetően javarészt az AI fejlesztéseknek is), mint az új Xiaomi Mi 8 esetén.

A Xiaomi Mi 8, és a Mi Mix 2S kettős hátsó kamerával rendelkezik, 12 MP-es felbontással. Az elsődleges érzékelő egy nagylátószögű Sony IMX363, 12 MP felbontással, f/1,8 rekesznyílással és 1,4 mikronos pixelmérettel. A másodlagos (tele) szenzor S5K3M3 típusú, szintén 12 MP-es  felbontású, de f/2,4 apertúrájú.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -spot_img

Legújabb cikkek

spot_img