- Hirdetés -
()

A MIUI 10 még a Xiaomi Mi 8 telefonokkal debütált egy napon és azóta szinte minden készülék megkapta már a heti/fejlesztői/béta/dev (kinek melyik tetszik) romot (37 készülék). A Stabil ágról nem sok hírt hallottunk az elmúlt hónapokban, de végre látni az alagút végét.

Az első készülék, ami megkapja az első Stabil frissítést, a Xiaomi Mi 6. Hogy miért? Ne kérdezzétek, de valószínűleg a csúcskategóriában a legtöbbet eladott készülék és a legtöbb MIUI 9 stabil ezen futhat. Szóval a frissítés erre a telefonra a legégetőbb. De mit is tudunk az első Strabil romról? Egyelőre ez csak a KÍNAI stabil ágat érinti, NEM GLOBAL! A frissítés csak OTA elérhető, az az le még nem tölthető, így még kicsit várni kell a főzött romokra, amiben már a magyar nyelv is megtalálható. A frissítés 589 MB méretű és az Android biztonsági hibajavító csomag szintje is már augusztusi. A frissítés most sem össznépi, csak néhány kínai MIUI 9 stabil használónak ment ki, ami már megszokott a Xiaomi-tól, a belső tesztek után egy kis publikus sem árt, hisz a fejlesztők képtelenek minden életszerű helyzetet reprodukálni és tesztelni, így pár lelkes rajongón múlik, hogy mások is megkapják. Amint a ezek a tesztek is lezajlottak, jöhet a többnyelvű, vagyis a global verzió.

Hamarosan újabb felhasználók kérhetik a fórum és a csoportok segítéségét, írjatok nyugodtan a megújult HXHU facebook csoportunkba, amit nemrég, pár órája hoztunk létre, hogy ott folytassuk a hobbinkat, munkákat, ahol abbahagytuk és újra olvassátok a híreket, pletykákat, segítséget nyújtsunk a termékekkel és szoftverekkel kapcsolatban. Folytatjuk a bemutató és teszt videó sorozatunkat és új tartalommal is jelentkezni fogunk! Csatlakozzatok és osszátok meg mindenkivel!

Köszönjük!

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -