KezdőlapHírekBlack Shark 4 / Pro bemutató 2021.03.23. Ezt lehet tudni róla!

Black Shark 4 / Pro bemutató 2021.03.23. Ezt lehet tudni róla!

Gamer vagy nem gamer, egyre megy, megint csúcsokat fog döntögetni a Black Shark legújabb gamer telefonjai, többes számban, hisz most kettőt is kapunk.
Merőben más dizájnt kapnak az új telefonok, a hátlap sima lesz és csak grafikai dizájnelemeket kap, a 3D kialakítás helyett. Két telefon, két különböző felszereltséggel, bár teljes mértékben még nem derült ki, hogy mik lesznek azok, de pl. a SoC elég nagy különbség, amivel más funkciók is különbözni fognak. A sima BS4 Qualcomm Snapdragon 780 procival, míg a BS4 Pro a csúcs Qualcomm Snapdragon 888 lapkájával fog érkezni.

A Black Shark 4 nagy újdonsága, hogy már nem kell kiegészítő gombokat vásárolnunk, beépítették a telefonba, amit egy mozdulattal elővarázsolhatunk a két oldalán. Reméljük ezt mind a két telefon megkapja, nem csak a Pro.

A SoC hűtéséről sem feledkeztek meg, a BS4 több rétegű, 360°-os hűtést fog kapni, folyadékhűtéses lemez és folyadékhűtéses csőrendszer gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről. Ez nagyon fontos, hisz a nagy hő hatására csökken a proci teljesítménye, így a játék FPS csökkenése és laggolása is előfordulhat.
De ha kell extra hűtés, ha játék közben töltöd a telefont és a legdurvább 3D játékkal nyomod órákig, akkor a beépített hűtés sem fog segíteni, ezért a Black Shark a telefonok mellé piacra dobja a Black Shark Cooling Back Clip 2 Pro aktív hűtőt. Hőmérséklet kijelző és a hihetetlen hűtési sebesség mellé tutira jó árat kapunk!

Na és akkor valójában így fog kinézni a BS 4, tokkal és az extra hűtővel. Jövőhéten kedden, 2021.03.23-án magyar idő szerint reggel 8-kor élőben közvetítjük a Facebook oldalunkon! Ne maradj le!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek