- Hirdetés -

Íme a régóta várt zászlóshajó bemutatója és legfontosabb jellemzői!

Kép

Az Mi 5 megérkezett! Teletömve technikai újításokkal, hihetetlen sebességgé és meglepően kis súllyal. A Snapdragon 820, hihetetlen 142084 AnTuTu pontszámra képes. Finom kimunkálású 3D-s kerámia test, amellyel az 5,15 “-os kijelzővel szerelt telefon, mint egy 5” készülék simul a kezedbe. Ez minden, amit valaha is elképzeltél és még több is?

Az MI 5 jellemzői:

– Snapdragon 820, akár 4GB RAM + 128GB UFS 2.0
– 600Mbps 4G + letöltési sebesség, VoLTE
– 3D kerámia / üveg test, súlya 129g
– 5.15 “16 LED kijelző, 3D kerámia / üveg test
– Elülső ujjlenyomat-érzékelő
– 16MP 4 tengelyes OIS + 2 um-pixel 4MP-es kamera
– 3000mAh akkumulátor, gyorstöltés 3.0
– Teljes funkció NFC
– MIUI alapú Android M

Kép

Kép

Kép

Kép

Bemutatjuk a Xiaomi Mi 5-öt: Az elegancia, amely minden képzeletet felülmúl:

Tekintsd meg az Mi 5-ös 4-tengelyes OIS technológiáját

Beautify technológia alkalmazása videó hívásoknál? Miért ne! Jelenleg 6 különböző effektet lehet használni és akár 3 fővel folytatott konferencia beszélgetés során is használható. A Beautify funkcióval többet fogsz majd videó csetelni.

Kép

Kép

Kép

Csökkentsd le a töltési időt a Quick Charge 3,0, amivel az Mi 5-öt 5 percig töltve 2,5 órán át használhatod. Egy óra töltés után 80-90% -os akkumulátor töltöttség érhető el. Na, ez az ami igazán gyors!

Kép

Emellett használhatod a telefont fizetéseknél is, a teljes funkciójú NFC támogatás megkönnyíti az életed ha buszos vagy metrós tranzakciónál és azok újratöltésénél.

Kép

“A keret nélküli kijelző csak egy mítosz, az továbbra is létezik”, mondja Hugo Barra. Az MI5 egy ultra-vékony keretet kapott és egy csomó nagyszerű tulajdonságot, mint az olvasó mód és Sunlight kijelző.
A legfontosabb tényező a fényes kijelző szempontjából a háttér megvilágításának módja. Az MI5 16LED-es kijelzőt kapott, amely teljesítménye 17% -kal hatékonyabb.

Kép

Az OIS technológiát zömmel nagyobb készülékekben alkalmazzák annak bonyolultsága miatt. Az MI5 bevezeti NÉGY tengelyes OIS-t, egy újfajta optikai képstabilizációt, amely lehetővé teszi, hogy kiváló felvételeket készítsünk gyenge megvilágításnál és mozgás közben.
Ez egy nagyon nagy áttörés, amelyet az Mi 5-ben jelenik meg először.
Található benne egy Sony IMX298 érzékelő, így az egyik első készülék, amely ezt a 16 MP-es nagyfelbontású érzékelőt használja. Ez az első kamera, amelyet DTI (deep trench isolation) technológiát alkalmazza, amely megakadályozza a fény beszivárgását, így tisztább, szebb színeket kapunk..
A Qualcomm Spectra képfeldolgozó processzor lehetővé teszi a 4K-s videó felvételek készítését, míg elöl egy nagy felbontású, 4MP-es kamera található. Természetesen fel van ruházva a kedvenc Beautify funkcióddal, hogy mindig remekül nézzél ki.

Kép

Az Mi 5 az 5.15 “-os kijelzőjével olyan, mintha egy 5” -os eszközt tartanál a kezében. Teljes súlya a hátsó 3D üveg együtt is csak 129g, azaz 14g könnyebb mint egy iPhone 6s. Nehéz elhinni, hogy ilyen könnyű, főleg amikor megtudod, hogy van egy nagy sűrűségű 3000mAh akkumulátor is rejlik a könnyű és karcsú váz alatt. Kicsi súly és nagy akkumulátor.
“Eddig vagy az egyik vagy a másik volt elérhető, de nem mind a kettő egyszerre, így ez egy új mérföldkő az iparágban.” – Hugo Barra
Még többet szeretnél?

Kép

Kép

Kép

Az Mi 5 minden szempontból jobb mint a Mi Note és még karcsúbb, így kényelmesebb fogást biztosít. Az Mi 5 először sík, majd íves kialakítású.
Mérnöki szempontból a legnagyobb kihívás az volt, hogy hogyan alakítsanak ki egy egységes felületet a lekerekített éleknél, úgy hogy az üveg-fém átmenetek problémamentesek legyenek.
Szerettük volna felfedezni más anyagokat is, így találtunk rá a hátsó részt alapját képező 3D kerámiára. Ez tartós és ellenáll bármilyen kopásnak, így a Mohs keménységi skála 8-as értékének felel meg (ahol az összehasonlítás kedvéért az acél 4-4,5 , míg a gyémánt 10).
“Ez nem az a fajta kerámia mint amit a tányéroknál használnak, hanem egy kiváló minőségű nano-kerámiás cirkónium.” Ez kölcsönöz neki márvány mintázatot annak súlya nélkül.
A szépség és a tudás!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Őrülten gyors és még több! Az Mi 5-ben egy Snapdragon 820 található, akár 4GB RAM + 128GB UFS 2,0,
600Mbps 4G + letöltési sebességgel, VoLTE továbbá a hihetetlen 142084-as AnTuTu pontszámmal.
Semmi sem olyan gyors, mint ez!
Az Mi 5-nél is nagy szerepet kapott az elegáns kialakítás. “Az Mi 5 a Mi Note-ból építkezik, és onnan tett egy nagyobb ugrást.”
“Ez az első alkalom, hogy home gombot használtunk és elülső ujjlenyomat-érzékelőt, valamint nagyon szolíd dizájnt – ez az Mi 5.”
“Elérhető lesz más színben is, így fehérben is. És arany színben. Nagyon fcsilligó és elegáns arany árnyalatban.”

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Az Mi 5-ben CAT12 LTE modem található, köszönhetően a Snapdragon 820-nak. A könnyebb érthetőség kedvéért Hugo Barra szavalival élve, így mindössze 30 másodperc (mp !!) letölthető egy 1080p-s film.

Kép

Ehhez jön a VoLTE támogatás. A VoLTE (Voice over LTE) technológia előnyei a 4G felhasználók számára: gyorsabb hívás kapcsolódás, nagy felbontású és jobb hang- és videó hívás minőség, amely természetes ebb hangzást nyújt és csökkent a megszakadt hívások aránya. Ez a funkció hasznos a te mindennapi életed során?

Kép

Az Mi 5-ben UFS 2.0 található: Universal Flash memória, amely 87% -kal gyorsabb az olvasási / írási műveletek tekintetében és más architektúrát használ mint az eMMC. Az UFS minden tekintetben jobb.

Kép

Szóval itt van az Mi 5! És benne a Snapdragon 820, amely egy multi tasking erőmű, továbbá 4 GB RAM LPDDR4 + 128GB beépített flash tároló, hogy képes legyen kiszolgálni az intenzív feladatokat, játékokat és így tovább.

Az MI5 őrülten gyors és még több, a CPU gyorsabb mint a Snapdragon 810, a hálózati sebessége 300% -kal nagyobb, mint a 4G és óriási 142.084-es AnTuTu pontszámot ért el.

Hugo Barra felsorolja az MI 5 technológiai vívmányait, amely olyan, mintha “fekete mágia” lenne.

Qualcomm Snapdragon 820: kétszeres erő, feleakkora energiafogyasztás, ez a chipset egy igazi erőmű. Következik, Derek Aberle a Qualcomm Inc elnöke és beszél a Snapdragon 820-ról.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Xiaomi ökoszisztéma

Kép

Kép

Kép

A Mi telefon használók nagyon aktívak.

Kép

MIUI egy élő mobil operációs rendszer heti frissítéssel. A MIUI 7-et 2015-ben mutattuk be és több mint 170 millió MIUI felhasználó van világszerte.

Kép

Kép

Kép

A 2010 április 6-án alapított Xiaomi mára az első számú okostelefon márka lett Kínában! Több mint 70 millió Mi telefont értékesített 2015-ben!

Kép

Kép

Kép

Vágjunk bele!!!

Kép

Visszaszámlálás!!

Hugo Barra a Xiaomi alelnöke ma bemutatja a Xiaomi Mi 5-öt!

Kép

Kép

20 perc a kezdésig! Készen állsz? Hugao Barra készen áll a show-ra, hogy bemutassa az Mi 5-öt az MWC16-on Barcelonában! Ezt a fotót egy Mi 5-tel készítettük.

Kép

Hugo Barra, a Xiaomi alelnöke megérkezett Barcelonába!

” ¡Hola desde Barcelona! Köszöntök mindenkit Barcelonából az MWC16-ról a GSMA elnökével és vezérigazgatójával John Hoffman-nal.

Csak néhány óra van hátra is bemutatjuk az Mi 5-öt! Izgatottak vagyok?? Má mi is készülünk, próbálunk és alig bírom kivárni, hogy megmutassam nektek srácok az Mi 5-öt, amely tényleg mindaz amit valaha is elképzeltem, és még több is!”

Kép

forrás: http://en.miui.com/thread-230807-1-1.html

- Hirdetés -