KezdőlapHírekA Xiaomi uralja a kínai OLED TV piac felét

A Xiaomi uralja a kínai OLED TV piac felét

A Xiaomi újabb iparági rekordot könyvelt el a kínai OLED TV piacon tegnap, szeptember 2-án. A cég Weibo oldalán adta hírül, hogy rekordmennyiségű tévét adott el 15 napon belül.
A legutóbbi értékesítési rekord a Mi OLED TV 6-hoz és a Mi Masters TV 77-hez kapcsolódik, amelyeket nemrég jelentettek be. A Mi TV 6 OLED az olcsóbb, 5.699 jüan (~ 258.885 Ft) áron megjelent 55 hüvelykes verzióval szállt ringbe. A Mi TV Masters 77 OLED már nem olyan olcsó és tetemes, 19.999 jüanos (~ 908.485 Ft) árcédulával jelent meg.

A Xiaomi hivatalosan bejelentette, hogy mindössze 15 nap alatt, több mint 10.000 OLED intelligens TV-t adott el, ezzel új rekordot állítva fel az OLED TV piacon. A vállalat azt is közölte, hogy jelenleg a kínai OLED TV piac mintegy 50%-át hódított meg.

A Xiaomi az elmúlt hónapokban gyakran uralta az okostelevíziók piacát Kínában. Az Avi Cloud (AVC) piackutató cég friss jelentése szerint, a Xiaomi 10 egymást követő negyedévben vezette az intelligens televíziók piacának rangsorát.

A kínai technológiai óriás által az ágazatban elért növekedést, a minőségi termékek folyamatos értékesítése vezérli és ez a mai napig folytatódott. A vállalat nemrégiben piacra dobta a Mi TV 5X-et és már most is kiválóan teljesít a piacon, különösen Indiában, ahol bevezetésre került.

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek