KezdőlapHírekA Xiaomi bekerült az 5 legnagyobb globális kínai cég közé

A Xiaomi bekerült az 5 legnagyobb globális kínai cég közé

A Xiaomi még mindig egy fiatal startup cég, 10 éves múltjával sehol sincs olyan nagy nevek mellett, mint Samsung, Apple, Huawei, stb. De mint az elmúlt években, sorra bizonyítja, hogy álmait nagyon is valóra váltja, egyre feljebb kapaszkodik minden listán. Globálisan már a negyedik gyártónak számít, de a keleti piac cégeihez képest eddig sehol sem volt.
Eddig. Most viszont a legújabb felmérések szerint, a kínai globális cégek listáján beérte a legnagyobbakat, és az előkelő ötödik helyen landolt, a tavalyi 11. helyről. A Huawei egyeduralkodó Kínában, Lenovo kevéssel lemaradva, bár jelentős előrelépést tett. Az Alibaba stabilan a harmadik, kevés teljesítménnyel az előző évhez képest, de a Xiaomi mellett a legnagyobb meglepetés a ByteDance, akik a TikTok appel törtek ilyen gyorsan fel. Ha csak a kategóriát vesszük alapul, akkor a Xiaomi a harmadik a listában, ezzel remek pozíciót elérve nem csak a keleti régióban, hanem az egész világon. Gratulálunk!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek