A Xiaomi bejelentette a Xiaomi TV F2 sorozatot Fire TV-vel

361
- Hirdetés -
()

A Xiaomi és az Amazon Fire TV nem rég bejelentette az okostévék új termékcsaládjának a nemzetközi piacokon való megjelenését – a Xiaomi TV F2 sorozatot Fire TV-vel. Három méretben, 43”, 50” és 55” méretben kapható a legújabb TV-sorozat beépített Fire TV-vel, 399 €-tól.

Xiaomi TV F2

A karcsú, egy testű fémkerettel és dupla állványokkal a Xiaomi TV F2 sorozat Fire TV-vel korlátlan, keret nélküli kialakítást kínál az epikus látvány érdekében. Ezek az eszközök prémium 4K ultra-nagy felbontást biztosítanak 60 Hz-es MEMC-vel a magával ragadó, élethű megtekintési élmény érdekében. Eközben a DTS-Virtual:X, a Dolby Audio™ és a DTS-HD® moziszerű otthoni térhangzást hoz létre. A beépített Fire TV-vel a Xiaomi TV F2 Sorozat személyre szabott kezdőképernyőt kínál, amely több ezer szórakozási lehetőséget jelenít meg.

„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy együttműködhetünk az Amazonnal, és eladhatjuk a Fire TV prémium otthoni szórakoztatási élményét felhasználóinknak. Ez a Xiaomi első Fire TV-vel felszerelt okostévé-sorozata, amely kiváló minőségű tartalomélményt és az Alexa intelligenciáját nyújtja a felhasználóknak. Valóban intelligens TV-élmény” – mondta Quanxin Wang, a Xiaomi International termék- és technológiai részlegének vezérigazgatója.

„Nagyon örülünk, hogy egyesítjük erőinket a Xiaomival, hogy a Xiaomi TV F2 sorozatot Fire TV-vel az ügyfelekhez eljuttassuk. A Xiaomi és a Fire TV közös elképzelése a legjobb hardver és szoftver ötvözéséről, hogy kiváló minőségű, innovatív és megfizethető okostévé-élményt biztosítson.” – mondta Eric Saarnio, az Amazon Devices International alelnöke. „Izgatottak vagyunk, hogy gyorsabb, egyszerűbb és természetesebb módot kínálhatunk ügyfeleink számára, hogy megtalálják a nézni kívánt tartalmakat, és az Alexával vezéreljék okosotthonaikat.”

A beépített Fire TV segítségével az ügyfelek, a szórakozás széles választékát élvezhetik az olyan alkalmazásokból, mint a Netflix, az Amazon Prime Video, a Disney+ és egyebek (előfizetésre lehet szükség). A mellékelt Alexa-t tartalmazó Voice Remote segítségével az ügyfelek egyszerűen hangjukkal válthatnak csatornát, indíthatnak alkalmazásokat, kereshetnek címeket, játszhatnak zenét és vezérelhetik az okosotthoni eszközöket. Az Apple Airplay a Fire TV-vel ellátott F2 sorozatba is be van építve, lehetővé téve a mobileszközökről történő közvetlen közvetítést.

Júniustól kezdve a 43”/50”/55”-es Fire TV-vel felszerelt Xiaomi TV F2 sorozat megvásárolható a Xiaomi hivatalos csatornáin keresztül, 399 eurós ajánlott fogyasztói áron.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -