KezdőlapHírekA LightInTheBox és a Xiaomi bejelentették a stratégiai megállapodásukat Amerikában

A LightInTheBox és a Xiaomi bejelentették a stratégiai megállapodásukat Amerikában

A LightInTheBox Holding Co., Ltd. globális online kiskereskedelmi vállalat bejelentette, hogy stratégiai forgalmazási megállapodást írt alá a Xiaomi-val, a világ vezető globális technológiai vezetőjével, hogy a Xiaomi termékek teljes választékát Észak-Amerikában értékesíthesse. Ez a megállapodás a Xiaomi első, határokon átnyúló e-kereskedelmi disztribúciós partnerségét jelenti Észak-Amerikában.

A stratégiai forgalmazási megállapodás feltételei szerint a LightInTheBox hivatalosan elkezdi teljes körű Xiaomi termékek forgalmazását Észak-Amerikában azonnali hatállyal. Azok a vásárlók, akik Xiaomi termékeket vásárolnak a LightInTheBox platformokon, szintén kapnak helyi ügyfélszolgálatot a Xiaomi cégtől.

Mr. Alan Guo, a LightInTheBox elnök-vezérigazgatója így nyilatkozott: „Nagyon örülünk, hogy partnerünk lett a Xiaomi, és értékesíthetjük termékeiket Észak-Amerikában. A Xiaomi erős márkanév és innovatív termékeivel új ügyfeleket szerezhetünk, úgy gondoljuk, hogy az amerikai fogyasztók mindig jó minőségű, jól megtervezett termékeket keresnek hihetetlen áron.”

Mr. Qingwei Yan , a Xiaomi észak-amerikai üzleti igazgatója megjegyezte: Örülünk, hogy partnereinkkel a LightInTheBox-on keresztül erősíthetjük külföldi online piaci jelenlétünket és helyi hálózatainkat hasznosíthatjuk, hiszünk a LightInTheBox segítségében az amerikai piacokon, hogy bemutathassuk innovatív termékeinket.

A LightInTheBox egy globális online kiskereskedelmi vállalat, amely közvetlenül a fogyasztóknak szállít termékeket világszerte. A Társaság kényelmes módot kínál az ügyfeleknek a www.lightinthebox.com, www.miniinthebox.com és más weboldalak és mobil alkalmazások révén, hogy megvásárolják a termékek széles választékát, amelyek 23 nyelven elérhető el amivel a globális internetezők 80%-át érhetik el.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img