- Hirdetés -
()

A xiaomishop.hu webáruház a legrégebbi webáruház Magyarországon, ami kizárólag a Xiaomi és leányvállalati termékeivel és szolgáltatásival foglalkozik. A cég minden alkalmat meglovagol, hogy a Xiaomi rajongóknak kedvezménnyel kínálja termékeit, így a közelgő nemzetközi nőnap alkalmával is.

A nőnapi akció 2021. március 1. és 2021. március 8. között érvényes és csak a nőnapi matricával megjelölt termékekre! De az akciós árakat még tovább csökkentheted egy extra kóddal, amit vásárlás végén kupon formájában megadsz: MINONAP5

Nőnapi akcióban résztvevő termékek a teljesség igénye nélkül:

  • Xiaomi Viomi Smart Air Purifier Pro – 79.990 Ft
  • Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ – 159.990 Ft
  • Xiaomi Roborock S6 Pure – 179.990 Ft
  • Xiaomi Mi Watch Global – 39.990 Ft
  • Xiaomi Mi Watch Lite – 19.990 Ft
  • Xiaomi Mi Portable Bluetooth Speaker – 17.990 Ft
  • Xiaomi Mi Band 5 – 11.990 Ft
  • Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 – 8.990 Ft

Minden nőnapi akciós terméket ide kattintva nézheted meg!

“A kupon készpénzre nem váltható. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon használható fel, más akcióval nem összevonható! A promóció időtartama: 2021. március 01. 00:01 – március 8. 23:59. Az 5% kedvezmény a kuponkód beírását követően, kerül levonásra, amelyet vagy a kosár oldalán lehet megadni a ‘kuponkód használata’ feliratra kattintva, vagy az ezt követő oldalon a kuponkód mezőbe történő beírással. Mind a két esetben szükséges a “kupon beváltása” vagy a “beváltás!” gomb megnyomása, ekkor történik meg a kedvezmény jóváírása. A kuponkód sikerességét zöld jóváhagyó üzenet jelzi az oldal tetején, míg sikertelen beváltás esetén piros figyelmeztető utal egy lehetséges problémára! (pl. nem résztvevő termékre történt a kuponkód beváltása) A sikeres megrendelésről e-mailben értesítünk, mint ahogyan arról is, hogyha rendelt termékedet átadtuk a futárszolgálatnak. A “raktáron” felirattal megjelölt termékek március 4.-éig történő megrendelése esetén hétfőig kiszállítjuk. A kedvezmény a készlet erejéig érvényes. Fenntartjuk a jogot, hogy módosítsuk vagy lemondjuk azokat a rendeléseket, amelyek nem tesznek eleget a szabályzatban foglaltaknak.”

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -