- Hirdetés -
()

A sokat várt OLED kijelzős Mi Band 2 OLED végre megérkezett!! Már 2 éve, hogy bemutatkozott az első generációs Mi Band, a mindössze 13 $-ba kerülő fitness karperec. Később, 2015. szeptemberében a Mi Band Pulse követte, immár szívritmus érzékelővel. A Mi Band jelenleg a második legnagyobb fitness karperec a világon, melyből több mint 20 milliót értékesítettek ezidáig.

Ma a Xiaomi bemutatta az OLED kijelzős Mi Band -t, amely képes megjeleníteni az időt, a megtett lépések számát és a szívritmust és mindezt mindösszen RMB 149 (23 USD). 2016. június 7-étől lesz kapható Kínában.

Kép

OLED kijelző – Idő, lépésszám, a pulzusszám és sok más egyéb

Kép

A Mi Band 2 OLED kijelzőjén mutatja az időt, a megtett lépések számot, a pulzusszámot, a megtett távolságot, az elégetett kalóriát, az akkumulátor hátralévő időtartamát és még egyéb adatokat. Megjeleníthetjük az összes ilyen adatot a bal csuklónkat megemelve vagy a kapacitív gombot megnyomva a Mi Band-en. Válthatsz a különböző megjelenítési elemek között aMi Fit telefonos alkalmazás elindítása nélkül. A legjobb az egészben az, hogy azt is testre szabhatod, milyen adatokat jelenítsen meg a Mi Band 2 a kijelzőn.

Kép

Az OLED kijelző UV- és karcolásálló és ujjlenyomat taszító bevonatot kapott. A kijelző elegáns és eléggé világos és látható a kijelző akár napfényben is.

Továbbfejlesztett lépésszámláló algoritmus

Kép

Mi Band 2-ben egy energiatakarékos ADI gyorsulásmérő található, javított algoritmussal a pontosabb lépésszámolásért, van benne beépített optikai pulzusmérő, amely számolja a pulzust. 2. generációs Bluetooth 4.0 kapcsolattal rendelkezik a gyorsabb és stabilabb kapcsolatot biztosítása érdekében.

Továbbfejlesztett akkumulátor

Kép

A fő probléma bármely fitness karperec esetében az akkumulátor élettartama. A Mi Band 2 jön egy nagyobb, 70 mAh-s akkumulátort kapott. A Mi Band 2 az energiatakarékos OLED kijelzővel akár 20 napot is kibír töltés nélkül, ami 55% -kal hatékonyabb az akkumulátor használatot jelet a Mi Band Pulse-al összehasonlítva. Így aztán nem kell olyan gyakran tölteni.

Új szíj

Kép

Előfordult már, hogy rosszul illesztetted a helyére a Mi Band-et? Az új Mi Band 2 szíját újraterveztük, hogy kapszula teljesen illeszkedjen és hogy ne lehessen könnyedén kiszedni. A szíj anyaga bőrbarátabb és lágyabb, ugyanakkor tartósabb is lett.

Valós idejű pulzusszám

Kép

A Mi Fit alkalmazás elindítása nélkül is képes már valós időben nyomon követni a pulzusszámod alakulását. Csak emeled meg a csuklódat, vagy érintse meg a kapacitív gombot a Mi Band 2 kijelzőjén és a pulzusszám jelenik meg azonnal az a képernyőn. Mi Band 2 pontosan képes számolni a szívverésedet.

Aktivitás figyelmeztetés

Kép

Túl sokat ülsz egy helyben? Túlórázol az irodában? A Mi Band 2 automatikusan ellenőrzi a fizikai aktivitásodat és figyelmeztet, ha túl sokat ülsz. Ekkor vibrálva figyelmezet, hogy állj fel és végezz némi testmozgást a friss levegőn.

Monitorozza a futásodat is

Kép

A futás az egyik legnépszerűbb fitness tevékenység. A Mi Band 2 futás közben a méri a futás közben lépésszámot, figyeli a szívverést és megjeleníti a képernyőn. A Mi Fit generál egy megadott távolságot, egy javasolt lépésszámot a szükséges fogyás eléréséhez és így segít megőrizni az egészségedet

Telefon feloldása

Kép

Az okostelefon képernyő zárának feloldása is könnyebbé válik. A Mi Band 2 azonnal képes erre. Minden Mi Band 2 rendelkezik egy egyedi azonosítóval és mikor közel kerül az okostelefonhoz, feloldja a képernyőzárat. Mi Band 2 egyúttal jelzi is ezt a kijelzőjén. Legyen nagyobb biztonságban Mi Band 2-vel!

Monitorozza az alvást

Kép

Mi Band 2 még inkább bőrbarát és könnyű, amely által éjszaka is viselhető, és nem zavar alvás közben. Figyeli az alvásunkat, és megmutatja a mikor alszunk mélyebben és mikor nem.

IP67 vízállóság, különféle színek

Csakúgy, mint a korábbi verziójú Mi Band-ek a Mi Band 2 is IP67 tanúsítvánnyal rendelkezik, így nem kell aggódni ha vízzel érintkezik. Az új külsejű Mi Band 2 lélegzetelállítóan néz ki és többféle színben is kapható.

Egyéb jellemzők: hívás, SMS, Alkalmazásértesítés, ébresztő jelzése rezgéssel

Kép

Kép

Csakúgy, mint a korábbi verziók a Mi Band 2 is rezeg ha bejövő hívás érkezik vagy SMS,de teszi ezt az alkalmazásértesítések illetve beállított ébresztés esetében is.

Összefoglalva a Mi Band 2 specifikációi:

Csatolmány:
miband2.jpg
miband2.jpg [ 102.8 KiB | Megtekintve 373 alkalommal. ]

Nos, tetszik az új Mi Band 2?

forrás: http://en.miui.com/thread-288632-1-1.html

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -