- Hirdetés -
()

Ma reggel minden platformon megjelent a Redmi Note 13 sorozat bemutató plakátja, miszerint 2024. január 4-én végre megérkezik a globális piacra. A bemutatót Indiában rendezik meg, az európai megjelenés csak ezután várható.

2024. január 24-én jön a Redmi Note 13 sorozat

A Redmi Note 13 sorozat is három telefonból áll, mint az elődök. A sima 13, Pro és Pro+, de Kínában van még egy, ami Redmi Note 13R Pro néven fut. A globálisan csak a három alap fog hozzánk eljutni, a 13R marad Kínában. De, lehet, hogy POCO néven még megjelenhet. Nem lenne újdonság.

Redmi Note 13 sorozat



A Redmi Note 13 sorozat legkisebb tagja, titulusához híven egyszerű tulajdonságokkal érkezik majd. Mediatek Dimensity 6080 procival, egy darab 108 MP kamerával a hátlapon (2 MP mélységérzékelővel), 6.67″ méretű AMOLED kijelzővel, FHD+ felbontással. 5.000 mAh akkumulátor, 33 W töltési teljesítménnyel.

A középső gyermek ugyan ekkora kijelzőt kapott, de már 1.5K felbontással és jobb minőségben. Mediatek helyett kapott egy jóféle Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2 processzort, az akkumulátort emelték 5.100 mAh-ra és már 67 W delejjel lehet tölteni. Kamerája is kapott némi upgradetet, a fő kamera 200 MP felbontást és 7P objektívet, OIS+EIS stabilizálást. Mellé jött pluszba egy 8 MP ultraszéles kamera és maradt a 2 MP mélységérzékelő.

A profi ligába jelentkező nagytesó már pár “apróságban” kapott plusz tudást, a Redmi Note 13 Pro telefonhoz képest. Az első itt is a proci! A MediaTek Dimensity 7200 Ultra kimondottan a telefonhoz készítették, hogy mind azt a funkciót le tudja kezelni, amit belepakoltak. Az OLED képernyő mérete mit sem változott, de Victus üveg védi a karcoktól. Kamera setup is maradt 200/8/2 felállásban, de továbbfejlesztették és talán csak egy hajszállal jobb, mint a Pro. Viszont az akkumulátor kapacitása csökkent 5.000 mAh-ra, de már 120 W töltéssel.

 

Árakban, mint mindig, a Redmi mindig élen járt. Mármint Kínában. A globális árazás mindig magasabb, mint az anyaországban, sőt hazánkban meg főleg. A sima Redmi Note 13 55.000-től kapható kint, a Pro 70.000 és a Pro+ 95.000 forintnak megfelelő jüan. Január 4-én pedig megtudjuk, majd a globális árakat, vagy csak az indiait, de már az is közelít a miénkhez. Januárban találkozunk!

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -