- Hirdetés -
()

Nem rég, Wang Xiang a Xiaomi Globális alelnöke, egy interjúban közölte, hogy a vállalat hamarosan terjeszkedni fog és hamarosan 2000 új boltot nyitnak a következő 3 évben.

A CNBC oldalán megjelent interjúban Wang Xiang a legfontosabb dolognak tartja, hogy a megnyitandó üzletek vezetésére a legtöbb országban helyi vállalkozásokra bízza, míg másokban saját vezetésével nyitják meg. A Xiaomi vezető elnökének tervei szerint a következő években a Xiaomi végre globális szereplővé növi ki magát és majd minden országban képviseltetni tudja magát.

Ezzel a lépéssel végre elkezdték azt a folyamatot, amit mi már régóta várunk a cégtől. Eddig csak az online értékesítésre koncentráltak, de most elkezdődött a fizikai értékesítés fejlődése és remélhetjük, hogy hazánkba eljutva, személyesen csodálhatjuk meg a cég termékeit.

Eddig a vállalatnak kb. 100 üzlete van a kínai régióban és összesen 125 üzlet szerte a világban. Jelenlegi céljuk az, hogy ezt a számot 2000-re tornázzák fel 2020-ig! A terjeszkedés először a délkelet-ázsia szomszédos országaiban indul meg, Fülöp-szigetek, Oroszország, Egyiptom, India, Indonézia és Egyesült Arab Emírségek és Kelet Európa. Nekünk ebből a leglényegesebb Kelet Európa, hisz mi is ott vagyunk, de Wang Xiang pontosan erre nem tért ki, így még csak reménykedhetünk, hogy mi is a kezdeti tervekben benne vagyunk. Izgulás van! :)

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -