- Hirdetés -
()

Pontosítok, április 27-én mutatják be Kínában a kínai MIUI 12 béta rendszert! Csak hogy a laikusok ne várják már holnap reggelre a global stabil MIUI 12-őt… (az majd szeptemberben)




A MIUI 12 ráadásul egy új telefonon, a Xiaomi Mi 10 Youth Edition 5G, avagy globális nyelven Xiaomi Mi 10 Lite 5G készüléken fogják bemutatni.

De mit is várhatunk a MIUI 12-től? Első sorban a Sötét mód 2.0-át! Igaz, a MIUI 11 már elkezdte ezt az új trendet, mellyel jelentős akku időt spórolhatunk, ha AMOLED kijelzőnk van, mivel a fekete szín mögött a pixel megvilágítása ki van kapcsolva, így a kijelző fogyasztása jelentősen csökken.

A globális lefedettség 42 rendszer alkalmazásra, mélyrehatóan terjed ki, 20 mainstream alkalmazás mélyre lett szabva a MIUI-ban, és számos harmadik féltől származó alkalmazás már támogatja, a nemlineáris inverziós algoritmusokat. Az erőteljes, nemlineáris inverzió Színes algoritmus pontosan azonosítja az interfész elemeit, és dinamikusan invertálja a színeket, minden interfész-objektumhoz. A fordított szín algoritmus Lab, HSV színtérre épül, és az inverz színteljesítmény így szélesebb és természetesebb.

Sötét mód 2.0 automatikusan állítja be a kontrasztot, az aktuális fényviszonyokhoz képest. Nappali fény mellett, vagy erős lámpafénynél a megemelt kontraszt és színek hőmérséklete tökéletessé teszik a láthatóságot, de gyenge fénynél a fényerő csökkentésével és a színek újrakalibrálásával tökéletesíti a láthatóságot és nem égeti ki az ember szemét.

Emellett, a MIUI 11 Reddot díjat kapott, dinamikus betűkészletét is továbbfejlesztették, a fényerő és a szín változtatása mellett a betűvastagsága is megváltozik, a jobb olvashatóság érdekében.

De nem csak a betűszínei változnak meg, hanem minden pixelt újravételez és kalibrálja a tökéletes láthatóság érdekében.

A sötét mód mellett azért kevésbé látható fejlesztések is kerülnek a MIUI 12-be. A rendszer animációk továbbfejlesztésével tovább növelik a MIUI használatának élményét. Az animációk sebességét, Cubic-Bezier görbék alapján határozzák meg, mely a képernyő frissítéséhez igazítva, tökéletes, lagmentes mozgást biztosít.

Az animációk újragondolására, az új képernyő technológia miatt is volt szükség, ráadásul a MIUI 12-ben állíthatóvá válik a képernyő frissítésének gyakorisága, természetesen nem minden telefonban, csak azokban, mely ezt lehetővé teszi.

Az új rendszert egy új telefonon fogják bemutatni, a Xiaomi Mi 10 Youth Edition 5G, avagy a Xiaomi Mi 10 Lite 5G telefonon. Vékony és színes, fiataloknak szóló kiadás, 5G mobilnet mellett, 50x zoom optikával rendelkezik, méretéhez igazítva, csak 4.160 mAh akkumulátor fér bele. De hétfőig biztos kiderülnek még részletek, amit itt fogtok olvasni.

De sokakat az érdekli, hogy milyen telefonokra várható a MIUI 12 és mikor. Nos mindig keringenek listák a telefonokról, meg élelmesebb júzer még appot is csinált belőle, de mindig hagyatkozzunk a hivatalos bejelentésekre és infókra. Az első körben lévő telefonok a következőek, melyek megkapják a MIUI 12 kínai béta frissítést:

  • Xiaomi Mi 8 sorozat
  • Xiaomi Mi 9 sorozat
  • Xiaomi Mi 10 sorozat
  • Xiaomi Mi Mix 2s
  • Xiaomi Mi Mix 3
  • Xiaomi Mi Mix Alpha
  • Xiaomi CC9 sorozat
  • Redmi 7 / 7A
  • Redmi 8 / 8A
  • Redmi Note 7 / Pro
  • Redmi Note 8 / Pro
  • Redmi K20 sorozat
  • Redmi K30 sorozat

Még egyszer kiemelem! KÍNAI BÉTA FRISSÍTÉS! Tehát semmilyen globál telefonról szó sincs, erről nincs semmilyen lista, csak találgatás! De amint többet tudunk, jövünk a részletekkel!

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -