12. generációs Intel procis RedmiBookot szúrtak ki

872
- Hirdetés -
()

Amikor egy új eszköz lebukik, általában valamilyen teszt vagy tanusítóoldal leplezi le idő előtt a terméket. Ezúttal is így történhetett, jön a 12. generációs Intel processzoros 15-ös RedmiBook Pro.

Hamarosan érkeznek az új RedmiBookok. A 15-ös RedmiBook Pro egy a Geekbenchen kiszúrt adatlap alapján már 12. generációs Intel processzorral kerül bemutatásra.

A RedmiBook Pro 15 2022-es kiadása 1800 pontot ért el az egymagos és 11872 pontot a többmagos teljesítménytesztben a Geekbench 5-ön. A notebookot az Intel Core i7-12650 processzor hajtja, amelynek alapfrekvenciája 2,26 GHz. A processzor 10 magos és 16 szálas, akár 24 MB gyorsítótárral rendelkezik. 16 GB RAM-mal, és várhatóan 512 GB SSD tárhellyel érkezik majd.

Ennél konkrétabb szivárgás egyelőre nincs az új laptoppal kapcsolatban. De tudjuk, hogy a Redmi Book Pro 15-nek négy változata lesz – RMA2202-AD, RMA2202-BD, RMA2202-AI és RMA2202-BI. A Bluetooth SIG tanúsítvány szerint minden laptop rendelkezik majd Bluetooth v5.1 támogatással.

Ezen kívül azt feltételezhetjük, hogy a közelgő RedmiBook Pro 15 2022 nagy felbontású kijelzővel érkezik, gyors képfrissítési gyakorisággal. A laptop az elődhöz hasonlóan alacsony kékfény-tanúsítvánnyal és DC fényerő-szabályozási funkciókkal is rendelkezhet. Minden bizonnyal dedikált GPU-t is kap, ezt illetően azonban jelenleg még nincsenek infók.

A Redmi még nem jelentette be, hogy mikor jelenti be ezeket a gépeket. Várhatóan néhány hónapon belül fog sor kerülni erre.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -