KezdőlapHírekXiaomi Mi A1 Android 8 tesztelőket keresnek!

Xiaomi Mi A1 Android 8 tesztelőket keresnek!

A Xiaomi MI A1 egy indiai Android One okostelefon, de a design és a specifikációk tekintetében ugyanaz, mint a Xiaomi MI 5X, így a Xiaomi MI A1 a Xiaomi MI 5X nemzetközi verziónak tekinthetjük, de a különbség az, hogy a Xiaomi MI A1 az eredeti Android operációs rendszert használja. Most ha szeretnél részt venni a tesztelésen és elsőként megkapni az új Android rendszert nincs más tenni valód, mint jelentkezni az angol fórumon.

Ez a toborzás csak a Mi A1 felhasználóknak szól. Ha tesztelni szeretnéd az Android O rendszert, kérjük, add meg a 15 számjegyű IMEI számot a megjegyzés mezőben a jelentkezéskor. Az IMEI-szám fontos, hiszen a fejlesztők ezen számon keresztül küldenek OTA-t. Ellenkező esetben nem kapsz OTA frissítést. Üsd be a *#06## kódot a tárcsázóba, hogy megtudd az IMEI számod.

Jelentkezési határidő: 2017. december 11. 23:59 Pekingi idő szerint

Felvételi követelmények

1. Régió: Minden régió
2. Kommunikációs Nyelv: Angol
3. Kommunikációs eszköz: QQ (Kell, nincs más alternatív eszköz)
4. Eszköz: 
Mi A1
(Megjegyzés: azoknak a felhasználóknak, akik a teszthez csatlakoztak, kérjük, töltsd le a MIUI Global Forum appot, ha bármilyen visszajelzést adnál le. Jelenleg nincs információnk az Android Frissítésről más készülékekre vonatkozóan, ezért kérjük, ne kérdezz az Android frissítésről a többi eszközzel kapcsolatban)
5. Egyéb követelmények:
– Érdeklődni kell a ROM-ok tesztelésére és ismeretére
– Aktívnak kell lennie a fórumon
– Beszélni kell más tagokkal a QQ csoportban és a fórumban

További információk és teendők az angol fórum ezen bejegyzésében!

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img