KezdőlapHírekXiaomi is beszáll a napelem piacra

Xiaomi is beszáll a napelem piacra

A napelem technológia ma már kimagaslóan keresett lett, köszönve a hazánkban emelkedő áramszolgáltatás árának drasztikus növekedésének. De nem csak mi, szinte az egész világ felfigyelt a soha ki nem fogyó csillagunk erejének a felhasználására. Bár semmi újdonság nincs a technológiában, de a Xiaomi a mai napig nem lépett be a kínálatba.

Xiaomi MiJia napelem panel

A Xiaomi-nak a MiJia gyártja az új hordozható napelem panelját. Igen, sajnos még nem háztartási célokra készítenek paneleket, hanem hordozható formában. A napelem csúcsteljesítménye 100 W + 3%, 5.15 A és 24.6 V áramerősségre és feszültségre képes, anyaga monokristályos szilícium.

A panel hordozhatósága nagyon praktikussá teszi a panelt, sokrétű felhasználhatósága számos területre megoldhatja az áramellátást. Ha nyaralunk, pecázunk, kirándulunk, bárhol képes megfelelő energiával ellátni bennünket. Persze, ha süt a nap. IP65 vízállósággal fröccsenő víz, eső sem árthat neki, így akár hajóra is nyugodtan felvihető. A Mijia napelem ára Kínában közösségi finanszírozásban 1.099 Jüan ~ 64.000 Ft, majd a normál ára 1.299 Jüan ~ 75.675 Ft lesz. Európai megjelenésre ne nagyon számítsunk, majd a keleti webáruházakban keressük.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img