- Hirdetés -
()

Már csak 7 nap a bemutatóig! Egyre több részlet derül a ki az érkező műalkotásról, mely feltehetően nem fog elszállni árazásával úgy, mint a kínai konkurencia.
Az intuitív funkciók közül ma kikerült a Mi MIX 3 kettős AI kamerájának képe is.

Xiaomi társalapítója, Lin Bin megosztotta a Mi Mix 3-mal fotózott – gyenge fényviszonyok között készített – beltéri fotót, melyet a Weibo-ra töltött fel. Jól szemlélteti az éjszakai fotós képességeit.

Mindkét képen látható a “Shot on Mi Mix 3 AI Dual Camera” dedikált vízjel. Úgy tűnik, Lin Bin teljesen az AI-ra bízta a fotókat, sem a fókuszt, sem a kompozíciót nem tartotta fontosnak. Sokat nem tudunk meg a valós kamera képességekről, és összehasonlítási alap sincs más modellekkel.

És kikerült egy videó teaser, melyen a teljes képernyős csúszka látható használat közben – mindenféle szituációban. A videó alapján feltételezhetjük, hogy a csúszka segítségével aktiválhatjuk a kamerát, és a mobil fizetést is. 

Az Mi 8 kamerája már bizonyított – még ha egyesek csalással is vádolják a gyártót – (ja persze, akkor az Apple, Huawei mit csinált több alkalommal is?), várjuk a Mi MIX 3 kamerás képességeit is.

 

 

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -