- Hirdetés -
()

A Xiaomi 13 Kínában még december végén jelent meg, Európába viszont csak 2 hete érkezett meg. De végre vége a várakozásnak, hisz a mai nappal már nálunk is kapható a Xiaomi 13 sorozat. Nem is akármilyen csomagban!

Mától kapható a Xiaomi 13 sorozat, nagyon megérős csomagban

A Xiaomi 13 sorozat lett a lehető legdrágább telefon család! Na de erre számítani lehetett, a mai árfolyam, világhelyzet és sok más miatt (amit még csak nem is sejtünk) a Xiaomi 13  8/256 GB hazai (hivatalos) ára 389.990 Ft! Igen, ez így egyben soknak tűnik. Ezért is választják sokan a mobilszolgáltató havi díjas ajánlataikat.

De ne felejtsétek el, hogy a xiaomishop.hu webáruházban is van lehetőség részletfizetésre, nem mintha erre biztatnék bárkit is, de jobban jössz ki, mint egy szolgáltatónál.

Na de vissza a csomagra! A Xiaomi 13 és Xiaomi 13 Pro mellé most egy Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact légtisztítót kaptok ajándékba! Erről a fantasztikus kis légtisztítóról már írtam, összehasonlítva a családtagjaival. Szóval a 389.990 Ft csomagárban van egy 49.990 Ft értékű ajándék és még nincs vége! Minden Xiaomi 13 telefon mellé kaphatsz, szóval te döntöd el, hogy kell e, 3 hónap YouTube Prémium előfizetést és 6 hónap Google One 2 TB felhőtárhellyel. Ezeket a szolgáltatásokat a telefonban tudod beállítani, az alkalmazás megnyitásakor az adott app erre figyelmeztetni fog.

Viszont a Xiaomi 13 Pro 12/256 GB picit magasabb áron érhető el, de ugyanazokkal a feltételekkel, mint a sima kistesó. Kapaszkodj! 524.990 Ft! Pont annyi, mint a Samsung Galaxy S23+, bár abban csak 8 GB memória van. Apropó, ha már hasonlítgatunk, akkor a sima Samu S23 is jóval drágább, mint a Xiaomi 13 és sem minőségben sem tudásban nem múlja felül.

Szóval a telefon áráért azért elég sok plusz kapható most! A csomagot csak 2023. március 8. – 2023. március 19. között érheted el. Le ne maradj!

Ha kíváncsi vagy a véleményemre a Xiaomi 13 telefonról, akkor az alábbi videót ajánlom neked

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -