- Hirdetés -
()

A Xiaomi Mobile Software Co., Ltd. a közelmúltban új szabadalmat nyújtott be “Vezeték nélküli töltési módszer és eszköz, elektronikus eszköz és adathordozó” címmel.

A Xiaomi új szabadalmat nyújtott be a vezeték nélküli töltésre

A tápegységre alkalmazott vezeték nélküli töltési módszer a következőket tartalmazhatja: töltési paraméterek egyeztetése több célteljesítmény-vevő eszközzel; ahol a célteljesítmény-vevő eszköz: meghatározza, hogy elfogadja-e a tápegység vezeték nélküli töltését; a többszörös töltési paraméter kiválasztása. Az egyes célteljesítmény-vevő eszközök által támogatott, és a tápegységet célparaméterként használják; a célparaméternek megfelelően az első tekercset használják a több célteljesítmény-vevő eszköz vezeték nélküli töltésére.



Ezzel a szabadalmaztatott technológiával megvalósítható egyetlen vezeték nélküli töltőkészülék működése, több mobiltelefon-terminál teljesítményének kiegészítéseként. Ez a technológia bizonyos szinttől hasonlít a meglévő három az egyben töltőpadok működési elvéhez. Az új szabadalmaztatott technológiával megoldást nyújt, minden márka, minden eszközének vezeték nélküli töltésre.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -