- Hirdetés -
()

2020 decemberében megjelent a Xiaomi Mi 11 sorozat, ami között volt egy különleges példány, a Special Edition. Maga a telefon belseje semmi újdonságot, vagy speckó cuccot nem tartalmazott, de a háza már igen. Különleges kialakítása és Lei Jun aláírása tette gyönyörűvé.




2021 novemberében a Xiaomi újonnan több kérelmet nyújtott be Lei Jun aláírási védjegyére. Wang Hua, a Xiaomi PR-részlegének vezérigazgatója a „Xiaomi Lei Jun aláírási védjegye iránti kérelme” kapcsán elmondta, hogy Lei Jun nevének nemcsak az aláírása, hanem a pinyin „lei jun” szavakra is beadták a kérelmet.

Lei Jun oltalom

A Xiaomi Technology Co., Ltd. több Lei Jun aláírási védjegyének státusza azóta megváltozott. Jelenleg a védjegyek státusza többnyire bejegyzett. A kötegelt védjegyek bejelentésének dátuma 2020 decembere, ebből a Pénzügyi vagyonkezelési határozati levélből kiderül, hogy az aláírási védjegybejelentés szövege “Jex”.

Pénzügyi vagyonkezelési határozat

Szóval Lei Jun neve és aláírása védjegy oltalom alá vonatkozik Kínában. Senki nem használhatja ezt a két szót, csak ha fizet: “Lei Jun” és “Jex”. Bár ki akarna ezekkel visszaélni???

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -