KezdőlapHírekZseblámpa funkciót kapott a Mi Band 6

Zseblámpa funkciót kapott a Mi Band 6

A Xiaomi legújabb okoskarperece, a Mi Band 6, amit mi is teszteltünk, sőt, még a magyarításáról is készült videónk, frissítés révén újabb funkciót kapott: elemlámpaként is használható.

Kétségkívül hasznos funkció

Mindenki volt már olyan helyzetben, hogy sötétben tapogatózott, nem találta a kulcsot, sőt, a telefont sem, és kétségbeesetten kutatott a fény után. Milyen jól jönne valami, ami mindig megvan egy ilyen helyzetben, ugye? Örülhetnek a Mi Band 6 tulajok, ugyanis pont egy ilyen must have fícsörrel bővült a karperec tudástára.

A frissítés jelenleg Csehországban, az Egyesült Királyságban, és Kuwaitban érhető el, de bármelyik pillanatban megérkezhet idehaza is.

Telepítéséhez a Mi Fitet legalább az 5.3-as verzióra kell frissíteni, a Mi Band 6 firmware 1.0.4.38-as lesz a folyamat végét követően.

Az 1,56 hüvelykes “teljesképernyős” AMOLED kijelzővel rendelkező karperec immáron a folyamatos pulzusmérés, az SpO2 (véroxigénszint) mérés, a sportkövetés, a zenevezérlés, az értesítések jelzése, és az alvási közbeni légzésfigyelés mellett elemlámpaként is használható “mindenes” kütyüvé lett.

Forrás: GSMArena

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek