Megérkezett a YouTube legújabb fejlesztése, amellyel még könnyebb és kényelmesebb lesz a csatornák közötti átjárás.

A Google folyamatosan dolgozik a YouTube fejlesztésén, és új funkciókkal igyekszik még kényelmesebbé tenni az oldalt. A legújabb fejlesztésről a 9to5Google számolt be először, miszerint néhány felhasználónál a webes felületre bejelentkezve megjelent egy mini videó, amelynek segítségével lehetőségük nyílik arra, hogy ott vegyék fel a fonalat, ahol más eszközökön, például mobilon vagy tévén véget vetettek a videózásnak.

Amint az a lenti képen is látható, a jobb alsó sarokban felbukkanó mini videón a csatorna neve helyett a Continue watching, azaz a Lejátszás folytatása felirat látható.

youtube lejátszás folytatása
Fotó: 9to5Google

A Google tehát egy igazán hasznos kényelmi funkcióval ruházta fel a YouTube-ot, melynek segítségével egyszerűen és kényelmesen folytathatjuk a félbehagyott videót akkor is, ha például a mobilos verzióról a webes felületre kellett váltanunk.

Mint az a 9to5Google cikkéből kiderül, az új funkció már megjelent néhány felhasználónál, de egyelőre még nem mindenkinél. Hogy mikor lesz elérhető a nagyközönség számára, arról nincs hivatalos információ, de jó eséllyel pár napon vagy héten belül mindenkinél megjelenik majd az új funkció.