- Hirdetés -
()

2018. március elején írtunk a legolcsóbb Xiaomi robotporszívóról, a Xiaowa Youth Edition-ről. Majd jól össze is hasonlítottuk a Roborock többi modelljével (a három modellt ugyanaz a cég gyártja). Aztán használtuk, teszteltük, és levontuk a konklúziót.
Tehát jó alaposan bemutattuk, és hamarosan újabb videóval megnézzük takarítás közben, minden oldalról. Igen, még alá is nézünk. :D

Bizonyára több olvasónk is beszerzett már egy példányt, vagy ajánlotta egy ismerősének.
Azoknak szeretnénk ezt a cikket ajánlani, akik csak tervezték a beszerzést.
Eljött a lehetőség, kaptunk egy szenzációs árat rá. Ráadásul 2 év magyarországi garanciával, magyar ügyfélszolgálattal, magyar leírással (folyamatban a fordítás), és a miui.hu fórumon megtalálható magyarítható Mi Home plugin segítségével könnyen tudjátok majd használni.
Aki tehát eddig nem merte külföldről rendelni, vagy várt egy jó akcióra, itt az idő!
A xiaomishop.hu felkészült a foci VB utáni “romok” eltakarítására (szotyi, morzsa, chips /pop-corn maradvány). Azoknak is ajánlott, akik épp nyaralni készülnek. Amíg a lábukat lógatják a vízparton, a porszívó teszi a dolgát felügyelet nélkül is. :)

A porszívóból felkészülten, saját raktárról igyekeznek a rendeléseket teljesíteni 2-3 munkanapon belül, de nem árt sietni, mert nagyon népszerű az ázsiai piacon is.
Én meglepődtem, mikor látom a 2 év garanciát, de megnyugtattak, hogy ez nem trükk. Valóban vállalják a porszívó esetleges szervizelését (ahogy az eddigi modellek esetén is), az ügyfélszolgálat pedig elérhető, bármi gond, vagy kérdés is merüljön fel.
Bizonyára találkoztok Xiaomi termékekkel más hazai oldalon is, de a garanciáztatás sok esetben elég homályos, ha rákérdeztek. Aki vásárolt már a xiaomishop-ról, és gondja volt vele, esetleg kijelzőt/akkut kellett cserélni, vagy éppen beázott a készüléke, tanúsíthatja, hogy jó kezekbe került imádott Xiaomi kütyüje.
Én erősen gondolkodom rajta, mert kevés a szőnyeg, és a küszöbbel is megbirkózik.
Aki kedvet kapott, erről a linkről már rendelheti is, és július 16-a után 2-3 napos átfutással már használhatja is a porszívót.
(Aki nem hallotta, előreutalás esetén 3% további kedvezmény, és ingyenes kiszállítás jár a robotporszívóra is!)

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -