KezdőlapHírek Hordozható PSSD ujjlenyomat olvasóval

[XiaomiYoupin] Hordozható PSSD ujjlenyomat olvasóval

A külső SSD meghajtó nem újdonság, van belőlük itthon is kínálat. De amit most a Xiaomi vett fel a Youpin webáruházban, az nagyon ütős PSSD lett.
A onemodem gyártmányú külső PSSD meghajtó nyilván kiemelkedő tudásával és minőségével került be a XiaomiYoupin webáruházban. Az eszköz legkiemelkedőbb érdekessége, az adataink védelme. A meghajtón található egy ujjlenyomat olvasó egység, ami nem csak a hozzáférést akadályozza, hanem a rajta lévő adatainkat AES256 módszerrel titkosítja.

A meghajtó USB Type-C csatlakozón keresztül PC, Laptop vagy telefonunkhoz kapcsolható, amelyről biztonsági mentés indítható manuálisan vagy automatikusan. A cég két háttértár kapacitással kínálja egészen jó áron. A titkosítás mellett az az I/O értékek is lenyűgözőek, az olvasási sebessége maximum 540 MB/s, míg az írási sebessége elérheti az 500 MB/s sebességet. A mindösszesen 35g súlyú külső tároló robosztus kialakítást kapott, fém vázával tökéletesen megóvja a benne rejlő SSD meghajtót és adatainkat.

Amint említettem, két háttértár kapacitással lehet megrendelni 500 GB és 1 TB. Ezeknek az ára pedig a következő:

  • onemodem PSSD 500 GB – 529 Jüan ~ 24.155 Ft
  • onemodem PSSD 1 TB – 899 Jüan ~ 41.050 Ft

Természetesen egyelőre csak Kínában kapható, de mint azt sokan tudjátok már, a keresett termékek megjelennek a nemzetközi webáruházakban is. Rákerestem a hazai üzletekben hasonló funkciókkal ellátott meghajtókra, de csak megközelítő tudásúakat találtam. A legjobb ár 32.000 Ft-tól indul a csillagos égig…

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek