Xiaomi WiFi jelerősítő 2 nálunk járt, hát megmutatjuk

5746
- Hirdetés -
()

Nem új, nem is drága de nem olyan különleges, mégis rendkívül hasznos. A Xiaomi WiFi jelerősítője, mint azt a nevéből lehet következtetni, a meglévő routerünk jelét képes kiterjeszteni. Na nem úgy, hogy mellé rakjuk, hanem távol tőle, ahol már gyengécske a jel, de még a szávsél azért megvan. Az erősítő, vagy továbbító, ki hogy szereti, onnan képes újra akár 300 méterre is megnövelni a WiFi jelét és így még messzebb vinni. Ez nagyon jól jöhet egy routerrel rendelkező nagy családi házban, hogy más szinteken is kiváló jelerősség legyen, vagy iroda épületben, ahova szintén kábelek nélkül jut el az internet mindenhova és kisegíti a jelforrást, hogy a hátsó irodákban is élvezhető internet legyen.

a szép fehér műanyag burkolat dupla WiFi antennát rejt a tökéletes jelminőség érdekében, frekvencia támogatottsággal sincs baj, 2.4 GHz IEEE 802.11 b/g/n a legelterjedtebb amit támogat és akár 300Mbps sebességet is elérhetünk. USB 2.0 csatolófelületén nem kíván többet mint 5V/1A, így szinte bármilyen USB aljzatban használható, ami ezt ki tudja köhögni magából.

Külföldi webáruházak kínálatában elég szórványos áron kaphatjuk meg, Gerabesten 10$ körül, Aliexpress is 9-10$. Ellenben hazai webshopok sem kínálják drágábban, a Xiaomi.hu 3.990,- míg a Xiaomi Shop 3.490 forintért kínálja.

Jó szórakozást!

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -