Xiaomi Watch S2 globális megjelenése várható

6603
- Hirdetés -

A Xiaomi Watch S2, amely még decemberben debütált a kínai piacon, a pletykák szerint hamarosan világszerte megjelenik. Korábban megjelent a TRDA tanúsítási webhelyén, most pedig a SIRIM adatbázisban is.

Xiaomi Watch S2 globális megjelenése várható

Specifikáció

A Xiaomi Watch S2 Kínában két méretben kapható: 42 mm-es és 46 mm-es, kör alakú számlappal és két fizikai gombbal a jobb oldalon. A készülék rozsdamentes acél középső kerettel és zafírüveggel rendelkezik, mindkét modellben 466 x 466 pixeles felbontású AMOLED panel található. Az óra 5 méterig vízálló.

Az egészség és a fitnesz szempontjából a Xiaomi Watch S2 pulzus- és SpO2-érzékelővel, valamint testösszetétel-méréssel rendelkezik, amely nyomon követheti a zsírszázalékot, a vázizomtömeget, a fehérje mennyiségét és még sok mást. A funkció használatához a felhasználók egyszerűen helyezd a két ujjadat az oldalsó gombokra. A készülékhez tartozik még alvás- és stresszkövető, nők számára menstruációs ciklus monitor, valamint légzőgyakorlatok. A több mint 100 sportolási móddal az óra számos fizikai tevékenység nyomon követésére képes.

A Xiaomi Watch S2 beépített mikrofonnal és hangszóróval rendelkezik a Bluetooth-hívásokhoz, valamint egy biztonsági nyomkövető funkcióval, amely figyelmeztetheti az előre beállított kapcsolatokat segítségért. Az óra GPS, Bluetooth 5.2 és NFC támogatást is tartalmaz. A 46 mm-es modell 500 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely akár 12 napig is bírja, míg a 42 mm-es modell 305 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely akár 7 napig is bírja. A készülékhez számos alkalmazás tartozik a további funkciók érdekében.Globális megjelenés

Xiaomi Watch S2 globális megjelenése várható

A SIRIM adatbázis az M2207W1 modellszámú Xiaomi Watch S2 órát minősítette. A felsorolás nem árul el részleteket a specifikációkról és funkciókról, azonban megerősíti a terméknevet. Az órát korábban a TRDA tanúsítvánnyal látták el, ugyanazzal a típusszámmal. Mivel az óra már kapható Kínában, már mindent tudunk a hardveréről és a funkcióiról.

A Xiaomi egy csomó készüléket dob ​​piacra a közelgő Mobile World Congress rendezvényen. Ez magában foglalja a Xiaomi 13 Pro, Xiaomi 13 és Xiaomi 13 Lite okostelefonokat. Más kütyük, például a Smart Band 8 és a Watch S2 szintén globálisan debütálhatnak ezen az eseményen.

- Hirdetés -