KezdőlapHírekXiaomi új vezeték nélküli töltőt dobott piacra

Xiaomi új vezeték nélküli töltőt dobott piacra

Igaz a Xiaomi-nak túl sok készüléke nincs, ami támogatja a vezeték nélküli töltést, de a töltő egységek terén nincs hiány, immáron már a második eszköz került piacra.

Az új töltő egység teljes alumínium ötvözet házát, finom, csúszásmentes szilikon réteggel látták el. A töltést nem befolyásolja a nem fém tok és 4 mm távolságon belül képes érzékelni a telefont és tölteni.

Az új töltő, az elődhöz képest Qi Wireless Charging QC2.0 és QC3.0 gyorstöltési szabvánnyal rendelkezik, így képes 7.5/10W töltési energiát leadni, így kábel bedugása nélkül tölthetjük telefonunkat gyorsan fel. A töltő oldalán elhelyezkedő értesítési LED szolgál információval a töltési teljesítményről és a nem megfelelő töltésről is.

Az új vezeték nélküli töltőt tegnap óta, az az 2018.09.03-tól lehet kapni a Xiaomi helyi webáruházaiban, a Xiaomi Mall, Xiaomi Youpin, Tmall, Jingdong, Suning Tesco és a Mi Store üzleteiben, kizárólag Kínában. Az ár nagyon kecsegtető, csak 69 Jüan (10$ ~ 2.860 Ft) a konkurenciával ellentétben. A töltő nem csak a Xiaomi Mi Mix 2s telefonnal, hanem az Apple és Samsung készülékeivel is kompatibilis. Egyéb megjelenés és a hazai még nem ismertek.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img