KezdőlapHírekA Xiaomi új hihetetlen flat, nyitott és innovatív irodaháza

A Xiaomi új hihetetlen flat, nyitott és innovatív irodaháza

A napokban adták át a Xiaomi új irodáházát Pekingben egy kőhajításnyira a központi irodaházuktól! Egyes osztályok költöznek át az új épületbe, ahol a véget nem érő találkozók és hosszadalmas folyamatok barátságos és együttműködő környezetben zajlanak. Nézzünk szét a szép új épületben, kövessetek! 🙂
Örömmel fogadnak minket belépve az épületbe, egy szép, hatalmas Mi logóval az előtérben.


 

Kényelmes ülőhelyek várnak egy röpke pihenőre, hogy feltöltődj egy kis energiával.
A kávézóban szélese italválasztékkal várnak minket, ahol nem meglepő, hogy ha a vezérigazgató vagy társalapítója szolgál ki. 🙂
Liftek és a lépcsőház is nagyon jól felszerelt, a világítás a Mi Smart Home kit-nek hála a mozgásérzékelők figyelik, ha valaki arra jár és csak ott kapcsolódnak fel és le a lámpák.Ezen a helyen ülésezünk és agyalunk a problémákon.
Ez nem egy egyszerű ajtónyitó, ez egy Mi Pad! Csak le kell olvasni a QR kódot és máris tudjuk, hogy ez az a megfelelő szoba, amit keresünk.


Itt minden jóga szerethető.


 
A másodiktól az ötödikig van a munkaterületünk, az íróasztalokat hamarosan monitorok fogják uralni.- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img