Xiaomi turmix, ami mindenre IS jó!

1318
- Hirdetés -
()

A Xiaomi nem egy telefongyártó! Annyi minden van már a kínálatban, hogy Dunát lehetne rekeszteni velük. A konyhai eszközei annyira nem ismertek itthon, pedig az Air Fryer nagyon közismert és ott a vízmelegítő, amit már én is bemutattam. Most pedig megérkezett a legjobb Xiaomi turmix gép, ami annyira mindent tud, hogy az elképesztő!

A legjobb Xiaomi turmix

Xiaomi Smart Blender

A Xiaomi okos turmix gépe többre képes, mint elsőre gondolnád! Ha egész nap rohansz és nincs időd egy turmixot sem elkészíteni, vagy nincs kéznél a botmixer, akkor jöhet jól a Xiaomi multifunkciós okos turmix gépe. Többféle sebességfokozatba, adott ideig apríthatsz, ráadásul a beépített fűtőszál még melegíti, vagy melegen tartja tartalmát.

 • Forró és hideg, kettős módú működés – Készíts meleg vagy hideg italokat, leveseket egy készülékkel. A hőmérsékletet akár 4 órán keresztül tartja, így mindig időben készíthető el frissen a turmix
 • OLED gombos vezérlés – A multifunkciós OLED gomb megnyomásával vagy forgatásával és a két érintőgomb használatával változtatható a sebességfokozat, a mixelés ideje, megállítható, vagy ütemezhető a folyamat
 • Okosvezérlés a Xiaomi Home alkalmazásban – Az online receptek, vagy saját receptjeid segítségével mindig a megfelelő fokozatban és adott ideig turmixolhatod az ételt, ráadásul ha szükséges, fel is melegíti azt.
 • Időzítés akár 12 órával későbbre
 • 8 rozsdamentes acél penge – Aprítás és alapos turmixolás: még a legkeményebb összetevőket is könnyedén aprítja
 • 8 felhasználási mód: aprítás, gyümölcscentrifuga, meleg és hideg kettős üzemmódú turmixolás, jégaprítás, smoothie vagy gyümölcslé készítés, krémlevesek, vagy sűrítmények készítése
 • 1200 ml forró vagy 1600 ml hideg italok készítése egy készülékkel
 • 1000 W-os teljesítmény aprításhoz és 800-950 W-os teljesítmény melegítéshez, vagy melegen tartáshoz
 • Ideális bébiétel elkészítéséhez is – A megfelelő időben, a megfelelő állagra és hőmérsékletre készíti el a friss bébiételt gyermeked számára. Csak készítsd be az összetevőket, és akár időzítve, akár egy adott időpontban kézzel távvezérelve elkészítheted a kedvenc bébiételt gyermekednek anélkül, hogy percekig magára kellene
  hagynod.
 • Gyors fehérjeturmix, ha a reggeli edzés után rohansz a munkába – Akár este is bedobálhatod a fehérjét, zabot és a gyümölcsöt a turmixba, majd időzítve, vagy az edzés befejeztével kézzel is elindíthatod, hogy fogasztásra kész állagú és hőmérsékletű legyen a proteinshake, mire lezuhanyzol.

Hát ilyet még nem láttam. Bár annyira nem vagyok otthon a turmix gépekben, bár van itthon MiJia kézi turmix, de inkább csak shake készítő. Kicsit keresgélve a hazai kínálatban, pont ilyet nem találtam! Ami hasonló, az is drágább a Xiaomi turmix gépénél.

Hűtés és fűtés

A legjobb Xiaomi turmix

Nyáron sosem jobb, mint egy finom, hideg friss gyümölcslé, vagy smoothie. De nyugodtan készíthetsz vele jégkását, fagyit, vagy bármilyen hideg italt, ételt. A Xiaomi Smart Blender képes a turmix tartalmát lehűteni és hidegen tartani. A kehely magas boroszilikát üvegedény, amely ellenáll még a jég turmixolásnak, kemény héjú magvaknak. Hőtartó képessége kimagasló, akár 4 órán keresztül is megtartja a hőt.

A legjobb Xiaomi turmix

A másik nagy előnye, hogy képes meleget is előállítani. A beépített alsó fűtőlap megkönnyíti a melegítést és a forralást. A 800–950 W-os fűtőteljesítménnyel forró italokat habosíthatsz fel, hogy felmelegítsd magad és élvezd a könnyen emészthető finom ízeket. Egy habos forrócsoki, gyümölcs vagy zöldségleves, bébiétel és megannyi ötlet, amit a Xiaomi turmix megold neked.

Okos turmix

A Xiaomi turmix nem csak egy sima konyhai gép. Vannak okos funkciója is, nem is egy. Intelligens vezérlés egy alkalmazással. Csatlakozz a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazáshoz, hogy ütemezz vagy elkezd a keverést távolról, vagy küldj recepteket a felhőből és feltárod a tápláló és ízletes csemegék világát. Szabadon, megszakítás nélkül főzzünk a nagyszerű ízért. Elindíthatod, leállíthatod, változtathatsz a sebességen, fűthetsz, hűthetsz, időzítheted a telefonodon keresztül. Csak este bekészíted, mire felkelsz kész a reggeli italod, vagy az ebédhez a leves, estére egy kis hideg ital a mozizáshoz. Fantasztikus!

Xiaomi Smart Blender specifikáció

 • Név: Xiaomi Smart Blender
 • Modell: MPBJ001ACM-1A
 • Névleges feszültség: 220-240V~
 • Névleges frekvencia: 50/60Hz
 • Keverési teljesítmény: 1000W
 • Fűtési teljesítmény: 800-950W
 • Hideg ital max. Kapacitás: 1600 ml
 • Forró ital max. Kapacitás: 1200 ml
 • Termék méretek: 188 x 222 x 436 mm
 • Vezeték nélküli kapcsolat: Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2,4 GHz

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -