Na jó, kicsit lódítottam, Putyin nem Xiaomit használ. De! Lassan elgondolkodhatna rajta, hisz a Xiaomi már az orosz piacot hódítja!

A Xiaomi most az orosz okostelefonok piacán a harmadik helyen áll a 2017-es harmadik negyedévben. Már majdnem fél év telt el azóta, hogy belépett a cég Oroszországba és nagyon izgatottak vagyunk, hogy lássuk, mennyit nőttek a piacon.

 

Wang Xiang jelenti a helyszínről:

“Moszkvában látogattam a múlt héten, ahol tovább mélyítettük Oroszország iránti elkötelezettségünket a Mi MIX 2 és a Mi ökoszisztéma termék család bevezetésével, és nagyon lenyűgözött a lelkes tömegünk az újonnan megnyílt 24 órás, kiemelten működő hivatalos áruházunkban.

Köszönöm a partnereinknek és a Mi rajongóknak az elsöprő támogatást. Várjunk, hogy izgalmasabb lépéseket tegyünk az orosz piacon!”

Az RDC hat Mi engedélyezett viszonteladói üzletet működtet az országban, de most Xiaomi kezdeményezte, hogy Moszkvában új, engedélyezett Mi Store-t indítson. Az új áruház az első 24 órás, engedélyezett áruház az egész világon!

Ez nem minden, a technikai óriás bemutatta a Mi Mix 2-et az orosz piacon, valamint néhány izgalmas Mi ökoszisztéma terméket, mint például a Mi 4K akciókamerát, Mi éjjeli lámpát és a Mi intelligens mérleget! A Mi Mix 2 6/64 GB-os modellben kapható, és 34,990 rubel árkategóriájú (~ 580 dollár). A Mi éjjeli lámpájának ára 3590 rubel (~ 60 dollár), a Mi 4K Akciókamera 8990 rubel (~ 150 dollár) és a Mi Mérleg 2490 rubel (~ 41 dollár). Végül a Xiaomi Oroszországot nagyon fontos globális piacnak tekinti, és hamarosan hivatalosan is megnyitja Oroszországi hivatalát.