- Hirdetés -
()

Nem is olyan messze tőlünk, a Balkán félszigeten Montenegróban, a Telekom úgy döntött, hogy felvesz a kínálatába három Xiaomi telefon. Név szerint a Xiaomi Mi Mix 2, Xiaomi Mi A1 és a Xiaomi Redmi Note 5A telefonokról van szó.

Az Mi A1 24 hónapos részletre is vásárolható, 11,90 EUR / hó, illetve a kiválasztott csomagtól függően 1 EUR és 199 EUR között áll rendelkezésre. A Redmi Note 5A ára a kiválasztott csomagtól és a szerződés időtartamától függően 1 eurótól 69 euróig terjed. Részletekben történő fizetés esetén az ár 24 hónapra 5,90 EUR. Végül a Mi MIX 2 24 havi fizetés esetén 25 EUR, vagy 1 és 499 euró közötti, a kiválasztott csomagtól függően.

Ezt a lépést vehetjük egy jelnek, vagy csak a független állambeli Telekom gondolta úgy, hogy meglovagolja a márkát és az egyre jobban kialakuló ismeretségre támaszkodva bepróbálkozik? Nem valószínű… a Telekom csoport Balkáni tagja nem egy, hanem egyből 3 Xiaomi telefonnal indított és ezt komolyan is veszik. Reméljük a Telekom hazai vállalata is rájön végre, hogy bizony ez a márka megállja a helyét a Samsung, LG, Apple és a Huawei mellett, sőt!

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -