Xiaomi TAKI az eldobható ártalomcsökkentés… (18+) – SmokDaddy.com

0
3738

Nehezen álltam neki a bemutatónak, mivel a téma hazánkban igen kényes és megosztó, köszönve egyes média felületeknek, akik buzgómócsing módjára próbálja megmagyarázni, félinformációkból az igazságot. Érdekes módon, számos országban valós és tény alapú szabályozással vígan pöfékelhetnek a Vaperek, avagy az E-cigaretta használók.

A Xiaomi Mall webáruházban is kapható, a TAKI Healt által gyártott, eldobható elektromos cigaretta nikotin tartalmú, tehát addiktív anyagot tartalmazó, inhaláló eszköz. 18 éven aluliak számára kifejezetten TILOS! Még egyszer elmondom, TILOS! Vili?

A nálunk landolt dobozos változat, öt féle ízben kapható TAKI ecigit tartalmaz, melyek külön-külön is megvásárolhatóak.

Ízesítések:

  • Mentolos zöld borsó
  • Tört áfonya
  • Jeges kávé
  • Mentolos Lichi
  • Szivar

Egyetlen eszközben 1,5 ml ízesített e-liquid található, nikotin tartalmát Nicsalt, avagy nikotin só adja, melynek mértéke 50mg/g. Ez köznyelvben 5%-os nikotin tartalmat jelent, mely közepes erősségű analóg dohányterméknek felel meg.

Az eszköz mind két végén található lyukakon áramlik a levegő, a jobb oldali képen az alján egy LED jelzi az eszköz működését. Vákuumkapcsoló révén nincs rajta gomb, szíváskor automatikusan elkezdi a párát képezni. Akkumulátora 280 mAh kapacitású, amely átlagos használat mellett 1 napot is kibír, de gyengébb “dohányzóknak” ez lehet akár két nap is.

A témáról bővebben olvashatsz a Villanypára egyesület és az Ecigitesztek oldalán, vagy csatlakozz a nagyobb Facebook oldalakhoz és a városod Vape közösségéhez (Győr).

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ