Xiaomi Soocas S3 elektromos borotva teszt

0
1624

Vannak könnyű és vannak nehéz teszttermékek, na egy elektromos borotva az utóbbiba tartozik. Mivel valamit le is kell vele borotválni, azt először meg kell növeszteni és hát aki rendszeresen karban tartja a front side panelt, annak kicsit nehéz lesz elhanyagolni. Viszketett is már a 6-on napon… 😆
A Soocas S3 nem egy csúcskategória, de minden meg van benne, mint a nagyokban. Hosszú élettartamú akkumulátor, 3D fej, 3 körkés, és IPX7 vízállóság.

Az egyetlen gombja nem épp a legjobb helyen van, vagy csak én vagyok béna, de használat közben sikerült nyomkodni, így ki/bekapcsolgattam a borotvát. Ellenben van rajta travel mód, ami nem engedi nyomkodni, de közben nem működik.

A 3D fej nagyon jól követi az arc vonalát, az azonos szitaelrendezésnek hála pedig bárhod forgatjuk, ugyan olyan tökéletességgel nyisszantja le szőrzetünket.

A videóból kimaradt, de ha zavar minket, vagy ellehetetleníti a borotválkozást a fej billegése, akkor egy kicsit elforgatva rögzíthetjük és máris keményebben tologathatjuk az arcunkon, hogy minden apró helyet is elérjenek a kések.

A Soocas S3, avagy populárisabb, teljes nevén, Xiaomi MiJia Soocas S3 elektromos borotva nem egészen 14.990 Ft-ért máris a tiéd lehet, fekete-arany színben, csak ide kell kattintanod.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ