- Hirdetés -
()

A levegő tisztasága mindannyiunknak kimagaslóan fontos. Főleg azoknak a családoknak, akik nagyvárosban laknak és rengeteg a szennyeződés a levegőben. Szmog, pollen, por, van ott minden, ami ártalmas lehet a gyermekeink és saját magunk egészségére. A Xiaomi Smart Air Purifier 4 széria összehasonlítás segíthet a legjobb légtisztító kiválasztásában.

Jelenleg 4 tagból áll a Xiaomi Smart Air Purifier 4 sorozat és lefed minden igényt, ami a családok csak támaszthatnak egy légtisztító felé. Amiről külön nem fogok írni, az amit minden légtisztító egyöntetűen tud. Ezek pedig:

  • Tisztítandó részecskék: Pollen, Háziállat szőr, Füst, Hamu, Kellemetlen szagok
  • Okos vezérlés: Xiaomi Home app, Google Assisztens, Amazon alexa
  • Szűrők élettartama: 6-12 hónap (szennyeződés mértéke szerint változhat)

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact

Xiaomi Smart Air Purifier 4 légtisztító széria

A Compact verzió, már nevéből is adódóan egy kis légtisztító. Teljesítménye és szűrési hatékonysága viszont annyira nem is kicsi. Tökéletesen megfelel egy szoba levegőjének a tisztán tartására. Terület javaslat a gyártó szerint 16-27 m2, ami lehet egy 4×4 vagy 5×5 méteres háló, dolgozó, de leginkább gyerekszoba. A levegő keringgetési sebessége nagyobb vagy szennyezettebb helységbe nem ajánlott. Ilyen a nappali, konyha, stb. Árát tekintve elég csekély összeget kell fizetnünk a családunk és/vagy gyermekünk egészségéért. A Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact légtisztítót, most 35.490 Ft-ért beszerezheted a xiaomishop.hu webáruiházból.

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite

Xiaomi Smart Air Purifier 4 légtisztító széria

A Purifier 4 Lite az álló légtisztítók legkisebb tagja és egyben a Compact vetélytársa. Mivel árban csak kicsit húzósabb (52.990 Ft), mint a Compact, így a teljesítmény és a felhasználási terület különbözteti meg őket. A Lite erősebb, nagyobb és többet is tud. Bár mérete miatt csak a padlóra tudjuk rakni, így a Compact a nevéből adódóan megmarad a kis, akár asztalra, szekrényre rakható légtisztítónak. A Lite már nagyobb szobák, helységek levegőjének tisztítására alkalmas. 25-43 m2 már egy hatalmas nappalinak felel meg, vagy kisebb irodák, játszóházak szobáinak. Persze a nagyobb teljesítmény, nagyobb zajjal jár, de még mindig a “hallhatatlan” sávba esik. A levegő tisztítás mellett képes a hőmérsékletet és páratartalmat is érzékelni, így tökéletes a konyhai felhasználásra is!

Xiaomi Smart Air Purifier 4

Xiaomi Smart Air Purifier 4 légtisztító széria

A család oszlopos tagja a névadó légtisztító, a Xiaomi Smart Air Purifier 4. A Lite verziónál csak csak kicsivel jobb, a számok alapján, de azok a kis különbségek technológiailag elég komoly fejlődés. Kicsivel jobb teljesítmény, kicsivel jobb tisztítás és légmennyiség, viszont mind ez kevesebb fogyasztással. Ezt a légtisztítót már a lakás bármely pontjára ajánlom, persze ami nem nagyobb, mint 48 m2. De ennek már olyan jó hatásfoka van, hogy kisebb, egyterű garzon lakásokba is megfelelően tisztán tartja a levegőt. 77.190 Ft ára pedig pont annyival több, mint amennyivel többet tud. Így Lite-nál jobb választás, ha kis lakásod, vagy nagy szobák vannak. De munkahelyre, irodába is tökéletes, cégvezetőként meg a te felelőséged, hogy az irodai dolgozók tiszta környezetbe dolgozhassanak.

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro

Xiaomi Smart Air Purifier 4 légtisztító széria

A Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro már nem csak a nevéből adódóan a család legjobb tagja, tulajdonságaiban is kimagasló. A többihez képest sokkal hatékonyabb, erősebb és persze nagyobb. A Pro képes kiszűrni szinte mindent! PM2.5 és PM10 részecskék, por, füst, formaldehid, gázok, baktérium, vírus, szinte mindent meg tud szűrni a levegőből. A Pro légtisztító új, negatív ionos légtisztítási technológiával minden szagot megszűr, olyan, mintha egy erdőben lennél. Bár a 94.690 Ft ára magasnak tűnhet, de a családunk egészsége nem mérhető forintban. Olyan különleges szűrőt fejlesztett ki a Xiaomi, ami még a legjobb HEPA szűrőnél is jobb!

Összegzés

A Comapct kis szobák, kis saját irodák levegőjének tisztítására tökéletesen megfelel. Részletes kijelző hiányában csak a telefonunkon tudjuk nyomon követni a levegő tisztaságát a Xiaomi Home alkalmazásban. A Lite ehhez képest nagyobb teljesítményével nagyobb szobák, helységek, irodák tiszta levegőéért felel. Kijelzőjéről már szinte minden infó leolvasható, de az appban sokkal többet tudhatunk meg. A Sima légtisztító már önmagáért beszél, bármelyik otthon levegőjét tisztán tartja. A Pro viszont kimondottan szennyezett környékre, kisgyerekek mellé és allergiásoknak a legjobb választás.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -