Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L – süssünk nagyban

5971
- Hirdetés -

A Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L nem csak űrméretben lett nagyobb az elődjéhez képest, hanem funkcióban és kinézetben is. Süss kompaktabb méretben, kevesebb energiával, egészségesebben!

Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L - süssünk nagyban

Az elődöt már régóta ismerjük, kóstoltuk a benne sütött ételeket és még rengeteg receptet is megosztottam veletek. Ez érvényes a Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L sütőre is, némi változtatással. Ez pedig a megnövekedett űrméret. A fél liter kevésnek tűnhet, de abba pont belefér még egy nagy husi, sok zöldség és más egyéb finomságok.

Átlátszó ablakos kialakítás, biztos sütés kezdők számára

Háromrétegú hőszigetelt, átlátszó ablak a sütési állapot ellenőrzéséhez valós időben, a légsütő kosarának kihúzása nélkül. Az étel a szemed előtt készül el. Végre valami nagyon hasznos újítás! Nem kell a tálcát ki-be húzogatni, hogy ellenőrizni tudjuk az étel állapotát. Csak kukkantsunk be az ablakon és vizuálisan követhetjük az ételünk elkészültét.

Megnövelt kosártér, exkluzív grillel

4 literes optimális térfogat, napi 1-5 főre elegendő étel elkészítéséhez, exkluzív grillsütővel párosítva, amely hatékonyabbá teszi a helykihasználást. Főzz több emberre anélkül, hogy több helyet foglalna. Belefér akár 2 nagy steak, 8 kisebb süti, 12 gyümölcs aszaláshoz és 12 csirkeszárny.

Sütés, erjesztés, kiolvasztás. Sokoldalúság a javából, mondjon búcsút a konyhai rendetlenségnek

A hőmérséklet pontosan szabályozható 40ºC és 200ºC között. A légsütő többre is képes,
mint csak magas hőmérsékletű sütés. Gyümölcsöket, zöldségeket és húsokat is képes fermentálni, kiolvasztani és megsütni. Az Air Fryer integrálja a különböző konyhai készülékek, például sütő, gyümölcsszárító, joghurtkészítő stb. funkcióit.

360°-os forró levegő keringtetés

A 3600-os légkeringés az 1600 W-os fűtőteljesítménnyel párosulva gyors hőmérsékletemelkedést és kiegyensúlyozottabb hőeloszlást tesz lehetővé a sütőben. Hatékony sütés, amely kipréseli a zsírt az ételek belsejéből, bezárja a szaftot és a tápanyagokat, anélkül, hogy olajat kellene hozzáadni. Zsírszegény, egészséges ételek mindenkinek.

Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L összegzés

Van némi különbség a 3.5 és 4 L verzió között, nem csak az űrtartalmában. A nagyobb hely több ételbefogadására és több vendég / családtag kiszolgálásra szolgál. Nagyobb fűtőteljesítménnyel hamarabb bemelegszik és akár hamarabb is elkészülhet az étel. Az ablak meg csak hab a tortán! Ennek fényében az ára is magasabb természetesen, ami a cikk írása közben 59.990 Ft. Keressétek a xiaomishop.hu webáruházban, információm szerint péntektől lesz elérhető, tehát raktáron.

 

Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L - süssünk nagyban

De ha elég a 3.5 L űrtartalom, kisebb power és tudod nélkülözni a rendkívül hasznos ablakot, akkor neked pont jó lesz a Xiaomi Smart Air Fryer 3.5L, 47.990 Ft áron!

 

Bármelyiket is választod, szükséged lesz a legjobb receptekre mind a két sütőhöz, amihez nagy segítséget nyújtok egy 6 részes Air Fryer receptsorozattal.

További Air Fryer receptek:

- Hirdetés -