Xiaomi Shop Black Friday HÉTVÉGE

14712
- Hirdetés -

Már vagy két hete olvashattok nálunk a Xiaomi Black Friday akciósorozatról, de végre itt van a nagy nap, az igazi fekete péntek! A Xiaomi Shop pedig nem csak egy napig kínál akciós termékeket, hanem egész hétvégén, a készlet erejéig! Itt a Xiaomi Shop Black Friday HÉTVÉGE!

Xiaomi Shop Black Friday HÉTVÉGE

A megszokott kínálaton felül most MÉG TÖBB Xiaomi terméket kaptok meg olcsóbban, mint eddig. De mit kell tenni, hogy tiéd lehessen a vágyott Xiaomi kütyü olcsóbban? Először is regisztrálnod kell egy fiókot a xiaomishop.hu webáruházban, majd megnyitni a Black Friday oldalukat és máris az akciós árakat kapod meg! Innen már csak pár lépés és máris tiéd a kiszemelt áldozat!

De ez még nem minden! Most hétvégén, a Black Friday termékekre INGYENES a szállítás! Éééééééés kapsz ajándékba egy 40.000 Ft értékű Élményutalványt, amit az Aphrodite Hotelban tudsz beváltani! Hát ez valami döbbenet!!!

Xiaomi Shop Black Friday HÉTVÉGE néhány új terméke

  • Xiaomi Mi Motion-Activated Night Light 2
  • Xiaomi Mi Smart Kettle Pro okos vízforraló
  • Xiaomi Electric Shaver S700 borotva
  • Xiaomi Buds 3 BT fülhallgató
  • Xiaomi Massage Gun
  • Yeelight Aurora Lightstrip plus

!!! NE HAGYD KI !!!

Közlemény

A Black Friday áraink más akcióval nem összevonhatóak. Csak online, a www.xiaomishop.hu webáruházban érvényes. Az ajánlatok 2022. november 25-27. között érvényesek regisztrált vásárlóknak, bejelentkezve érvényes. Amennyiben most regisztrálsz és belépsz úgy rögtön érvényes lesz az extra kedvezmény. A xiaomishop.hu/black-friday-2022 oldalon – ezt az oldalt olvasod jelenleg – kiválogattuk azokat a termékeket, amelyek részt vesznek az akcióban, ezek a termékek Black Friday matricával vannak ellátva a webáruházban. A sikeres megrendelésről e-mailben értesítünk, mint ahogyan arról is, hogyha rendelt termékedet átadtuk a futárszolgálatnak. A kedvezmény a Black Friday ideje alatt érvényes, illetve a készlet erejéig tart, a változás jogát fenntartjuk. Egy vásárlás során csak háztartásban használatos mennyiségeket lehet megvásárolni. Fenntartjuk a jogot, hogy módosítsuk vagy lemondjuk azokat a rendeléseket, amelyek nem tesznek eleget a szabályzatban foglaltaknak. A változtatás jogát fenntartjuk.

- Hirdetés -