Xiaomi Redmi Note 6 Pro megjelent Geekbench-en

3240
- Hirdetés -

Nem újdonság, hogy a Redmi Note 6 pro ugyan azzal a processzorral fog érkezni, mint a nagy elődje, a Redmi Note 5 (Pro). Bár felmerülhet a kérdés, hogy ha tartani akarják a Redmi sorozat árazását, milyen SoC lehetne még benne? SD660 biztos nem, az a felső kategória. MTK Helio P22 biztos nem, az a simában, vagy az “A” jelölésűben lesz. Hát nincs más…

Mondhatni a Redmi Note 6 Pro ráncfelvarrása lesz a Redmi Note 5-nek. A SoC most már biztos, hisz a telefon megjelent a Geekbench oldalán.

A Geekbench oldaláról még túl sok minden nem derül ki, csak a Qualcomm Snapdragon 636, 4GB RAM és Android 8.1.0 alap. Tehát a Redmi Note 6 Pro teljesítményben nem lesz jobb gyakorlatilag a Redmi Note 5 (Pro) telefonnál, csak pár újdonságot fog hordozni. Teljes képernyő, 6.26″ képátlóval és 19:9 képaránnyal, FHD+ felbontással. Várható RAM/ROM páros már 3/32-ről fog indulni és 4/64 a nagyobbik, de nem elképzelhetetlen, hogy nagyobb is lesz. A hátlapi kamera valószínűleg marad a jó öreg 12/5MP felosztás AI támogatással, viszont előre is újdonságként dupla kamera modul kerül, ami 20 és 2MP lesz. Az akkumulátor maradhat 4.000 mAh, ujjlenyomat a hátlapon és fém ház. Színekben sem fog alulmaradni, fekete, arany, rózsaszín, kék és piros lesz kapható.

- Hirdetés -