- Hirdetés -
()

Egy hónapja írtunk a TENAA oldalán feltűnt MCT3B típusú Xiaomi készülékről, amit jószerivel a Redmi 5A telefon lehet. Nem is lőttünk messzire… Azóta jött egy újabb pletyka, egy újabb Xiaomi telefonról, aminek MCE3B a kódneve és ez a másik Redmi 5A.

A Redmi 5A 2 / 3 GB RAM változatban, valamint 16 / 32 GB háttértár változatban lesz elérhető. A Redmi 5A kijelzője marad 5 hüvelykes HD felbontású (1280 x 720p), a készülékvastagság pedig 8,35 mm, súlya 137 gramm. Található a listán színvariáció is:  fekete, arany,  fehér, kék, piros, rózsaszín, szürke és ezüst.

Eddig valóban csak a TENAA információira támaszkodhattunk, de most olyan képet kaptunk, ami erősen megkérdőjelezhetetlen bizonyítéka annak, hogy a készülék már létezik és a legjobban várt MIUI9 stabil verziójával fog debütálni.

A kép alapján már biztosan elmondhatjuk, hogy az új alsó kategóriás Redmi 5A a legújabb Android 7.1.2 alapú stabil MIUI9-vel jön, egészen friss Android biztonsági javító csomaggal (bár a fejlesztői romok szeptemberit használják). A lengyel nyelvet figyelembe véve és persze a MIUI verzió megjelölést, már biztos, hogy globális értékesítéssel kezd a telefon. A processzora Snapdragon 425 vagy 427 lesz (MTK már nem lesz a legalacsonyabb verziókban sem!), 2 GB memóriával és 16 GB háttértárral.

Ha valóban helyes a feltételezett árak, akkor ismét helytálló lesz a Xiaomi hihetetlen előnye a konkurenciával szemben, minőséget kínálnak megfizethető áron minden rétegnek. Igaz a kínai/india/brazil/stb. árak 25.000 forint alatt lesz, érdeklődve várjuk, hogy az európai piacra milyen árazással jut el, pláne hozzánk!

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -