web analytics
KezdőlapHírekXiaomi POCOPHONE már FCC tanúsítványt is megkapta

Xiaomi POCOPHONE már FCC tanúsítványt is megkapta

Ugye? 🙂 Csak nézel összeszűkült szemöldökkel, hogy ez meg mi? Nem igazán jött eddig hír róla, de mégis létezni látszik.

Így elsőre elég fura kinézete van, a nagyon lekerekített sarkaival, de lehet van egy célközönsége, akiknek ez nagyon bejön. Pl. gyerekek. A neve sem valami felnőttes flegsipszerűen hangzik, viszont mérete nem gyerek kezébe való, a 76mm igen csak széles, vastagabb mint a most futó Mi 8 vagy a Redmi 6 Pro. Dupla hátsó kamera középen viszont érdekes, bár ez egy vázlatnak sem nevezhető skicc a készülékről, így a többi tulajdonsága a TENAA megjelenésig várat magára.

A mellékelt levélből a termék modellszáma és FCC számán kívül kiderül, hogy a WiFi modul tudni fogja 2.4 és az 5 GHz frekvenciákat és Bluetooth is kerül bele. Viszont egy érdekesség, hogy az LTE 40-es sávot szoftveresen fogják benne tiltani, mivel nem akarják Amerikában értékesíteni a telefont. B20 még lehet benne… (hiú ábránd szerk.)

Amíg a cikket írtam, folyamatosan egy dolog járt a fejemben erről a POCOPHONE-ról, -kis gyerekes szülők érteni fogják- folyamatosan Pocoyo, a 3D-s animációs figura és a pajtásai…

Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Legújabb cikkek