- Hirdetés -
()

Ugye? :) Csak nézel összeszűkült szemöldökkel, hogy ez meg mi? Nem igazán jött eddig hír róla, de mégis létezni látszik.

Így elsőre elég fura kinézete van, a nagyon lekerekített sarkaival, de lehet van egy célközönsége, akiknek ez nagyon bejön. Pl. gyerekek. A neve sem valami felnőttes flegsipszerűen hangzik, viszont mérete nem gyerek kezébe való, a 76mm igen csak széles, vastagabb mint a most futó Mi 8 vagy a Redmi 6 Pro. Dupla hátsó kamera középen viszont érdekes, bár ez egy vázlatnak sem nevezhető skicc a készülékről, így a többi tulajdonsága a TENAA megjelenésig várat magára.

A mellékelt levélből a termék modellszáma és FCC számán kívül kiderül, hogy a WiFi modul tudni fogja 2.4 és az 5 GHz frekvenciákat és Bluetooth is kerül bele. Viszont egy érdekesség, hogy az LTE 40-es sávot szoftveresen fogják benne tiltani, mivel nem akarják Amerikában értékesíteni a telefont. B20 még lehet benne… (hiú ábránd szerk.)

Amíg a cikket írtam, folyamatosan egy dolog járt a fejemben erről a POCOPHONE-ról, -kis gyerekes szülők érteni fogják- folyamatosan Pocoyo, a 3D-s animációs figura és a pajtásai…

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -