KezdőlapHírekXiaomi POCO Launcher stabil változata letölthető

Xiaomi POCO Launcher stabil változata letölthető

A POCOPHONE márka megjelenésével a Xiaomi valami újat indított el, egy olyan telefont, ami eléggé megosztja a rajongókat. Egy új márka, vagy csak új ág? Ezt még most sem tudjuk teljes mértékben, de biztos nagy port kavart gyorsaságával és árával. Az egyik érdekessége a szoftverben, hogy egy új indító felületet kapott, noha kinézetben nem különbözik az eredeti MIUI-tól, működésben annál inkább. A POCO Launcher a MIUI és a Stock Android keveréke. A MIUI felülethez hozzáadtak egy App Drawer-t, az az, az alkalmazások nem a főképernyőre kerülnek, hanem egy felhúzható alkalmazás tárolóba, mint a tiszta Android rendszeren. A Poco F1 beüzemeléskor ezt be is mutattam:

Ezzel még semmi újdonságot nem mondtam, ám eddig Play áruházból is beszerezhető volt a felület, de csak béta állapotban. A napokban viszont frissült stabil verzióra, amit már mindenkinek bátran ajánlok.

Több mint 500.000 felhasználó telepítette már és a visszajelzések alapján elmondható, hogy elég népszerű. Poco F1 tulajok már hozzá szokhattak, sima MIUI felhasználónak fura lehet és szokatlan. De a sok alkalmazást maga az indító több félem képpen tudja rendszerezni, név, szín, stb. és külön alkalmazás kereső is van. Egy próbát megér…

Innen tudjátok letölteni: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mi.android.globallauncher

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img