- Hirdetés -
()

A Samsung jelenleg vezető szerepet tölt be az indiai okostelefon piacon, 22,8 százalékos piaci részesedéssel, a Xiaomi a második helyen ül 22,3-mal. Úgy tűnik, hogy a Xiaomi az elkövetkező hónapokban képes leszorítani a Samsungot az ország számbeli pozíciójáról. A legfrissebb jelentés szerint a Xiaomi több mint 4 millió okostelefon értékesített Indiában 30 nap alatt. Ha ez nem elég, Xiaomi most felkészül arra, hogy bemutasson egy szelfi telefont az országban.

A fenti meghívó, amely egy #YourBestSelf hashtag-et tartalmaz, nem árulja el az okostelefon nevét, amelyet a Xiaomi november 2-án indít New Delhiben, Indiában. Úgy tűnik azonban, hogy az új okostelefon, amely november 2-án kerül bemutatásra, elülső kamerája LED vakuval fog rendelkezni, hogy kiváló szelfit készítsen gyenge fényviszonyok között.

A Xiaomi 2017-ben indult Indiában a Redmi Note 4 és a Redmi 4 okostelefonok elindításával. Később más olyan telefonokat is kiadott, mint a Mi Max 2, Mi A1 Android One és a Mi MIX 2 zászlóshajó. Úgy tűnik, hogy a vállalat az év végéig jelentős értékesítési rekordot fog felállítani az új bemutatandó szelfi király telefonnal.

Kínában a Xiaomi valószínűleg hamarosan bemutatja a Redmi 5 Plus teljesképernyős telefont november 11. előtt és decemberben várhatóan jön a Redmi Note 5 okostelefon. A kínai gyártó valószínűleg nem fogja bemutatni ezeket a telefonokat november 2-án, mivel az új Redmi és Redmi Note sorozatú telefonok bemutatása mindig Kínában történik, mielőtt bemutatná őket Indiába.

Az OPPO és a Vivo smartphone márkák agresszív módon értékesítik az szelfire kihegyezett okostelefonokat Indiában, emellett az ilyen márkájú okostelefonok könnyen elérhetők offline üzletekben. A Xiaomi a közelmúltban kezdte el értékesíteni a telefonjait offline áruházakban Indiában és a közelgő szelfi okostelefonnal, úgy tűnik, hogy a vállalat készen áll az OPPO és a Vivo legyőzésére.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -