Xiaomi Mini Host – tenyérnyi számítógép

11771
- Hirdetés -

A Xiaomi, még november végén jelentette be a Xiaomi 13, MIUI 14 és pár új termék megjelenését. Akkor még december 1. volt a bemutató időpontja, de elhalasztották és most vasárnap, 11-én ejtik meg. Anno volt egy érdekes új termék, ami még nem volt a Xiaomi kínálatában, a Xiaomi Mini Host.

Xiaomi Mini Host - tenyérnyi számítógép

Az első plakát nem sikerült nagyon beszédessé. Bár a ház méretére már kaptunk utalást, ha a kéz méretarányos. Elég kis eszköz lehet, de nem annyira, mint pl. a Xiaomi Mi Box. Az utalás viszont, ami a kép mellé volt írva, már sokkal több mindent elárul: “nagy teljesítményű, hard-core eszköz”. Szóval a Xiaomi Mini Host valami kis méretű, de erős vassal rendelkező mini PC.

Xiaomi Mini Host - tenyérnyi számítógép

Ma pedig még több infót kaptunk egy új plakát személyében. Bár technikai információval nem gazdagodtunk, de már végre a méretekkel tisztában vagyunk. A képen a mini PC elejét is láthatjuk, melyen 2 db USB 3.0 csatlakozó sejlik, már ha jól látom. Mellette Jack csatlakozó és a bekapcsológomb.

Kutattam utána a Weibon, de nem sok minden derült ki róla. Nagy a csend a Xiaomi Mini Host körül. De egyesek megjegyezték, hogy valóban jó vas van benne és egy erős irodai gépnek felel meg. Játékra is alkalmas lehet, de ne várjunk tőle 4K 60 FPS-t. December 11-én minden kiderül! Ne feledjétek, élőben nézzük együtt a YouTube csatornánkon!

- Hirdetés -